PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 大家好=]=]  

unqiue1121 (YING)
英曲初中生

UID 460
精華 0
積分 75
帖子 85
閱讀權限 250
註冊 2006-5-22
所養英曲名稱:GUBE
英曲會員編號:
狗狗性別:女
狗狗出生日期:22/5/2004
狗狗最喜歡:出街,食芝士,望街
狗狗最討厭:留佢係屋企
狗狗技能:到時到後識上床訓覺,比手手,坐低
狗狗性格:開朗,活潑,溫柔
居住地區:屯門
來自hk
狀態 離線
大家好=]=]

我叫gube呀
我住屯門ka..
我想識多d朋友呀..
多多指教..!!
2006-5-22 02:27 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線
你好呀?
我地有好多屯門友....
我呀仔.....叫可樂.....是英曲.....9月就3歲啦
仲有2個女....叫."思思" & "恩恩".....是史立沙x立腸.....得5個月大.....
記得上多d黎吹水wor

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2006-5-22 02:33 PM#2
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

英曲初中生

UID 460
精華 0
積分 75
帖子 85
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自hk
狀態 離線
你好呀可樂媽
我叫亞盈呀..
我gube....今日岩岩兩歲
係女仔黎ka....好開心識倒你..
我一路都好想識多d屯門狗住
好想gube識多d朋友ka...!!!=]=]
得閒出黎玩丫.....
2006-5-22 02:45 PM#3

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線
好呀!!!
係wor....今日生日wor.....
生日快樂呀....Gube....

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2006-5-22 02:54 PM#4

奔妮吐 (小蚊子)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 210
精華 1
積分 993
帖子 982
閱讀權限 250
註冊 2006-3-7
所養英曲名稱:芝娃娃(桐桐),英曲(CoCo
英曲會員編號:564
狗狗性別:女仔
狗狗出生日期:桐桐 1/6,CoCo 31/12
狗狗最喜歡:反轉個肚比你摸
狗狗最討厭:污穢
狗狗技能:
狗狗性格:愛乾淨,霸道
居住地區:灣仔
生日快樂Gube
我有一隻英曲囡囡(coco),依家5個月,岩岩打晒針咋...
仲有一隻芝娃娃囡囡(桐桐),下個月一歲了...
我以前都係住屯門ka..
不過依家搬左去灣仔了...

小狗相簿
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/amon0102/album?.dir=/9aacscd
2006-5-22 03:04 PM#5
查看資料  Blog  發短消息  頂部

英曲初中生

UID 460
精華 0
積分 75
帖子 85
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自hk
狀態 離線
多謝你地同我gube
講生日快樂呀..!!

小蚊子:真係可惜..唔緊要丫..做個朋友丫..!
2006-5-22 03:16 PM#6

奔妮吐 (小蚊子)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 210
精華 1
積分 993
帖子 982
閱讀權限 250
註冊 2006-3-7
所養英曲名稱:芝娃娃(桐桐),英曲(CoCo
英曲會員編號:564
狗狗性別:女仔
狗狗出生日期:桐桐 1/6,CoCo 31/12
狗狗最喜歡:反轉個肚比你摸
狗狗最討厭:污穢
狗狗技能:
狗狗性格:愛乾淨,霸道
居住地區:灣仔
當然可以...
希望下次聚會見到你啦...

小狗相簿
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/amon0102/album?.dir=/9aacscd
2006-5-22 03:25 PM#7

PHILIP
英曲大聯盟盟主
Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15
PF HOUSE

UID 1
精華 2
積分 3412
帖子 4191
閱讀權限 255
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Snoopy
英曲會員編號:001
狗狗性別:男
狗狗出生日期:21-6-2000
狗狗最喜歡:偷貓糧食
狗狗最討厭:剪毛
狗狗技能:sitsit, 爬地
狗狗性格:鐘意攪事
居住地區:Kowloon Bay
來自PF HOUSE
狀態 離線
生日快樂呀.. gube好得意呀.. ^^
我係PHILIP呀, 係英曲大聯盟o既盟主, 我隻狗狗係叫SNOOPY,
好歡迎你呀...下次出黎一齊玩啦..
^0^

2006-5-22 03:33 PM#8

英曲初中生

UID 460
精華 0
積分 75
帖子 85
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自hk
狀態 離線
我係Ying,
你可以叫狗狗"BeBe"
好多謝你呀!!!
我都見過你,好英俊呀!!!!
我都想同你一齊出去玩,不過太遠,
狗狗唔搭到車車!!!!!!!!!!
2006-5-22 04:37 PM#9

belle (Belladonna)
英曲高中生
高達戰士JERRY仔

UID 245
精華 0
積分 150
帖子 150
閱讀權限 250
註冊 2006-3-13
所養英曲名稱:Jerry... (Jer-哩仔)
英曲會員編號:565
狗狗性別:男孩兒
狗狗出生日期:2005-12-31
狗狗最喜歡:咬我
狗狗最討厭:靜和冇得食
狗狗技能:找食物, 做啡色出煙軟雪糕
狗狗性格:掘強
居住地區:長沙灣
來自聯邦帝國
來自 565
狀態 離線
HAPPY BIRTHDAY TO YOU ....
HAPPY BIRTHDAY TO YOU .....
HAPPY BIRTHDAY TO gube .....
HAPPY BIRTHDAY TO YOU ........

大個女啦...生日快樂

我係JERRY仔, NICE TO MEET YOU ,GUBE
2006-5-22 05:08 PM#10

keroppi (keroppi)
英曲導師
金比真係好鍾意訓覺~~

UID 216
精華 0
積分 465
帖子 474
閱讀權限 250
註冊 2006-3-8
所養英曲名稱:金比
英曲會員編號:569
狗狗出生日期:2005年大除夕
狗狗最喜歡:咬骨, 癡人
狗狗最討厭:困籠
狗狗技能:反肚, sit, hand, turn
狗狗性格:好動
居住地區:西貢
來自HK
狀態 離線
你好啊, 我有隻英曲叫金比, 0岩0岩打哂針咋
得閒出0黎玩!!

2006-5-22 06:20 PM#11

英曲初中生

UID 460
精華 0
積分 75
帖子 85
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自hk
狀態 離線
JERRY仔:你好呀..多謝你唱生日歌比我gube呀..!!!

金比:你好呀,,金比一歲..好可愛呀..仲係大除夕出生tim呀!!基路仔都好型仔呀..!!
2006-5-22 07:11 PM#12

英曲初中生

UID 460
精華 0
積分 75
帖子 85
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自hk
狀態 離線
請大家多多指教.!!!

2006-5-22 08:28 PM#13

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦
哈哈... 生日快樂!! 祝gube身體健康,聽教聽話!
gube平時有無d趣怪嘢呀? 有無多d相呀?
我地呢度自己成日都身痕會帶狗出去玩ga... 如果夾啱時間,一齊玩呀!!

2006-5-22 09:46 PM#14

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗性別:男
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
歡迎你加入呀...我隻英曲仔叫coffee兩歲幾啦...
生日快樂呀...身體健康..快高長大..聽教聽話...

2006-5-22 10:58 PM#15

heather_hba (Heather Li)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12

UID 10
精華 1
積分 6484
帖子 6526
閱讀權限 250
所養英曲名稱:BooBee, Apple
英曲會員編號:16, 434
狗狗性別:男, 女
狗狗出生日期:1 Jan 2002/ 9 Nov 2003
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:boo: 古怪 Apple: 時好時壞
居住地區:shau kei wan
來自HK
狀態 離線
生日快樂..我地係boobee apple...
我叫heather
2006-5-22 11:37 PM#16

Delts
英曲導師

UID 202
精華 0
積分 466
帖子 475
閱讀權限 250
註冊 2006-3-5
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
歡迎呀!!
仲有, 生日快樂!!
2006-5-22 11:39 PM#17

Elaine@傻嘉媽咪 (tszling/ elaine)
英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14
嘉嘉, 你個咀又多幾條白毛啦....

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
所養英曲名稱:嘉嘉
英曲會員編號:002
狗狗出生日期:15/2/2001
狗狗最喜歡:食野, 食野,同埋食野!
狗狗最討厭:冇人同佢玩, 有狗煩佢!
狗狗技能:做動作,跳跳跳., 擺pose影相
狗狗性格:極度開朗唔記仇!
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
生日快樂呀~ gube! 有活動我地可以一齊call van呀~ 我都係住屯門的~
我叫elaine, 英曲叫嘉嘉. 今年5歲啦~^^ 同gube一樣都係女仔呀!
你整到佢個簽名相好靚呀!

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-5-23 01:05 AM#18

chrisyaufish (chrisyaufish)
英曲助教
我係肥仔lok~

UID 259
精華 0
積分 1003
帖子 1043
閱讀權限 250
註冊 2006-3-17
所養英曲名稱:Lok
英曲會員編號:577
狗狗性別:M
狗狗出生日期:24/08/2004
狗狗最喜歡:食野,玩公仔,搓肚仔.....
狗狗最討厭:吸塵,出街,細佬...
狗狗技能:俾手、 SitSit、Down、俾雙手,跳起接公仔
狗狗性格:好鬼爹,成日鍚人,超級胃食!好多野講!出街就驚過鬼!
居住地區:QB
來自愛記
狀態 離線
你下面副相好得意wor~~~

2006-5-23 11:49 AM#19

英曲初中生

UID 460
精華 0
積分 75
帖子 85
閱讀權限 250
英曲會員編號:
來自hk
狀態 離線
So Ball 媽:NG...佢既叫聲唔似狗叫囉..
有好多呀..好呀...gube知道有得出街一定好開心..
Elsa:我睇片都見倒coffee游水呀...多謝!!
BooBee, Apple,heather :你地好呀.!!多多指教
Delts :多謝你呀..!!!=]
tszling/ elaine/嘉嘉:多謝你呀!!我都知道你住屯門呀!!係唔係住兆康個面呀?
好呀!!但唔知gube得唔得呢..gube好似唔多鍾意搭車咁....但點都好..如果有活動
我一定會考慮考慮..我重驚個簽名過份得滯tim
chrisyaufish:hehe!!=]=]多謝你...xd

2006-5-23 02:41 PM#20

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.103351 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 03:39 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver