PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 彩虹橋 ~ Flash version  

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線
彩虹橋 ~ Flash version

http://www.indigo.org/rainbowbridge_ver2.html

睇完好掛住我對仔女.....妹妹同細佬

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2006-5-7 11:28 AM#1
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

chimil (詹)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12

UID 4
精華 0
積分 2828
帖子 2891
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:Melody
英曲會員編號:529
狗狗性別:女
狗狗出生日期:2004.11.23
狗狗最喜歡:食,,玩
狗狗最討厭:媽媽mug都say no
狗狗技能:發媽媽脾四
狗狗性格:有時open,有時蝦人
居住地區:Sham Tseng
it's so touching.
actually, not only the pets missing thier beoved ones on earth,
but also our guys who still live on earth miss our beloved pets every single day.
it's so sad to think of "the rainbow bridge"......

2006-5-7 11:58 AM#2
查看資料  Blog  發短消息  頂部

megan (megan)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
一家四口樂融融!

UID 12
精華 7
積分 4868
帖子 4871
閱讀權限 250
所養英曲名稱:岑杜比
英曲會員編號:513
狗狗性別:公公
狗狗出生日期:may 1, 2004
狗狗最喜歡:吃喝玩樂, 毛仔, 媽媽爸爸
狗狗最討厭:媽媽吾采佢
狗狗技能:扮可憐, 掙食
狗狗性格:嗲精
居住地區:荃灣
來自荃灣比毛繽紛樂
狀態 離線
我吾敢睇呀!

2006-5-7 12:33 PM#3
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 megan 於 2006-5-7 12:33 PM 發表
我吾敢睇呀!
係一個好有意思既flash

2006-5-7 12:37 PM#4

Jade
版主

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
註冊 2006-3-22
所養英曲名稱:可樂, 妹妹, 魔魔
英曲會員編號:578,579,580
狗狗性別:M, F ,F
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:Sai Kung

QUOTE:
原帖由 sandy722 於 7/5/2006 12:37 發表

係一個好有意思既flash
睇完會唔會cry架

至少你有冇

2006-5-7 12:40 PM#5

版主

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Jade 於 2006-5-7 12:40 PM 發表

睇完會唔會cry架

至少你有冇
我有呀
因為我對仔女都去左彩虹橋.....
but我信入面所講

2006-5-7 12:52 PM#6

Jade
版主

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:

QUOTE:
原帖由 sandy722 於 7/5/2006 12:52 發表

我有呀
因為我對仔女都去左彩虹橋.....
but我信入面所講
真係唔好意思!
咁我考慮下睇唔睇先
sandy 原來可樂仔之前你已經有養狗狗架

2006-5-7 12:57 PM#7

版主

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Jade 於 2006-5-7 12:57 PM 發表

真係唔好意思!
咁我考慮下睇唔睇先
sandy 原來可樂仔之前你已經有養狗狗架
係呀!
一隻係半唐番....妹妹.....
一隻係英曲......細佬......
都係13.5years old先走左

2006-5-7 12:59 PM#8

Jade
版主

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:

QUOTE:
原帖由 sandy722 於 7/5/2006 12:59 發表

係呀!
一隻係半唐番....妹妹.....
一隻係英曲......細佬......
都係13.5years old先走左
原來你養左英曲咁耐架 ,

都係13.5歲走左,我忽然間覺得好驚呀

2006-5-7 01:12 PM#9

chimil (詹)
英曲專家

UID 4
精華 0
積分 2828
帖子 2891
閱讀權限 250
所養英曲名稱:Melody
英曲會員編號:529
狗狗性別:女
狗狗出生日期:2004.11.23
狗狗最喜歡:食,,玩
狗狗最討厭:媽媽mug都say no
狗狗技能:發媽媽脾四
狗狗性格:有時open,有時蝦人
居住地區:Sham Tseng
唔會喊架,我都冇,只不過係感動咋

2006-5-7 02:47 PM#10

版主

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 chimil 於 2006-5-7 02:47 PM 發表
唔會喊架,我都冇,只不過係感動咋
係呀.....有感而發.....
o吾係慘嗰d喊呀

2006-5-7 04:35 PM#11

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦
我都唔敢睇...

2006-5-7 04:39 PM#12

版主

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Jade 於 2006-5-7 01:12 PM 發表

原來你養左英曲咁耐架 ,

都係13.5歲走左,我忽然間覺得好驚呀
o合o合....妳養左英曲都算耐啦
養得狗狗...
就預左接受....班仔女早走我地一步......
記住...."生有時,死有時"......."緣份的愛, 有始有終"

2006-5-7 04:48 PM#13

Jade
版主

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:

QUOTE:
原帖由 sandy722 於 7/5/2006 16:48 發表

o合o合....妳養左英曲都算耐啦
養得狗狗...
就預左接受....班仔女早走我地一步......
記住...."生有時,死有時"......."緣份的愛, 有始有終"
我而家梗係知啦!
我開始養佢地果陣時無諗過呢樣野
如果有諗到,我諗今日我識唔到你地

2006-5-7 05:39 PM#14

版主

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Jade 於 2006-5-7 05:39 PM 發表

我而家梗係知啦!
我開始養佢地果陣時無諗過呢樣野
如果有諗到,我諗今日我識唔到你地
錫多d班仔女啦!....
我能我经歷過自己d狗狗離開....
而家我對可樂...思思.....恩恩....o吾會太嚴厲.....maybe你會話我係慈母.....
我o吾想將來我後悔....又同自己講...
.點解唔錫多d.....唔陪多d....淨係掛住...鬧..鬧...鬧.

2006-5-7 05:49 PM#15

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.084285 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 01:12 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver