PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 我係三月份入會既會員  

Jade
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
註冊 2006-3-22
所養英曲名稱:可樂, 妹妹, 魔魔
英曲會員編號:578,579,580
狗狗性別:M, F ,F
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:Sai Kung
我係三月份入會既會員

我叫亞 Jade ,我亞媽叫我做狗勞財(其實佢都好鐘意狗狗),我已經係度同你哋傾咗成個幾月,見到咁多人報到,我先記得未係新會員報到區度報到,
我有三隻寶寶 , 兩女一仔,

大仔叫可樂 男仔 11 歲
八厭八厭非常八厭 為食為食真係非常為食,唔聽話唔合作係佢既個性。破壞係佢既hobby

二女 可口妹妹 11 歲(佢其實叫可口,因為可口可樂嘛 但可惜細個果陣叫極佢都唔識應,佢有個哥哥所以就叫佢妹妹就叫到而家,佢淨係識應妹妹妹呢個名)
都算乖,清潔耳仔呀做各樣野都好合作,唯獨係一叫佢沖涼就唔知走咗去邊同埋永遠唔會在佢唔自願既情況下比手手你非常自我所以有個卓號叫小公主。性格懶非常十分之懶同痴身,由bb開始一日都係灘喺張梳化度唔多願郁(所以張梳化叫做公主殿閣),有時比嘢佢食都要攞埋去佢身邊。

三女 魔魔女 9歲 ,佢係一歲先加入我個大家庭,佢一歲之前係我家姐養(不同住),後嚟比咗我。
佢可能經過環境變遷,所以佢真係好乖同好痴身,好服從,好似佢坐係我身邊,我一叫佢去玩,佢一定會是旦搵一隻狗狗玩一陣,(佢以為係命令) 但係佢最煩係對人好好非常鍾意人但對狗就...................試過喺哥哥個nose度咬咗兩洞,(因為佢同哥哥係唔係好妥架大個之後)試過同哥哥(我估我唔喺屋企,因為妹妹不縷都唔理事,見人打交會走人)打交攪到塊面腫晒,最慘果個係我睇咗我五舊水醫生。

我個自我介紹好長! 好開心喺呢度識到大家,而家我一日唔上過嚟呢度真係唔安樂,我諗我真係sandy話齋中咗毒,
但係喺呢度同你哋傾計我真係好開心,好有同鳴,令到我每日都好似個傻婆咁望住個電腦自己係度笑。
我好鐘意呢個英曲大家庭。

2006-4-22 01:53 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Jade
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
狗狗出生日期:12/04/95,24/06/95,18/06/97
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
做咩冇人歡迎我架

2006-4-22 05:34 PM#2

heather_hba (Heather Li)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12

UID 10
精華 1
積分 6484
帖子 6526
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:BooBee, Apple
英曲會員編號:16, 434
狗狗性別:男, 女
狗狗出生日期:1 Jan 2002/ 9 Nov 2003
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:boo: 古怪 Apple: 時好時壞
居住地區:shau kei wan
來自HK
狀態 離線
因為今日係星期6.....

咁我welcome 你先啦~~~~~~~

2006-4-22 06:32 PM#3

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線
welcome 你 ........歡迎你........

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2006-4-22 08:08 PM#4
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Jade
版主

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:

QUOTE:
原帖由 heather_hba 於 22/4/2006 18:32 發表
因為今日係星期6.....

咁我welcome 你先啦~~~~~~~
我下次唔揀星期六做新會員嗚~~~~~~~~~~~~~~~

2006-4-23 12:30 AM#5

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Jade 於 2006-4-23 12:30 AM 發表

我下次唔揀星期六做新會員嗚~~~~~~~~~~~~~~~
我歡迎你....你唔開心咩

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2006-4-23 12:31 AM#6
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Jade
版主

UID 271
精華 0
積分 3521
帖子 3623
閱讀權限 250
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
開心.......開心不知鬼咁開心 tim

2006-4-23 12:41 AM#7

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.064581 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 05:52 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver