PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: Chloe同大家say hello!  

KaOne (Karen)
英曲初中生
CHLOE

UID 231
精華 0
積分 95
帖子 96
閱讀權限 250
註冊 2006-3-10
所養英曲名稱:Chloe & Vodka & Faye(Husky)
英曲會員編號:552
狗狗性別:女 & 仔 & 女
狗狗出生日期:(18-10-2005)(18-10-2005)(13-11-2006)
狗狗最喜歡:食,玩,瞓
狗狗最討厭:食乾糧
狗狗技能:扮聾
狗狗性格:曳,癲,喪
居住地區:馬鞍山
來自Hong Kong
狀態 離線
Chloe同大家say hello!

咁多位你地好呀
我叫Chole~5個半月大
家中有爸爸媽媽同男朋友仔Vodka,都係五個半月大
我地係同年同月同日生, 但係唔同媽媽架
你話幾有緣哩
Vodka都係呢樹既會員黎架,
不過跟左爸爸(一哥_Samuel)入會,
我就跟左媽媽(KaOne)
平時在家我同vodka最鍾意就係食同埋搗亂
成日玩到癲晒周屋走跑黎跑去好活潑架
出到街就簡直係傻左甘啦
請大家多多指教~

2006-4-4 01:43 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

SUSANNA (小曲媽)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 5
精華 1
積分 440
帖子 972
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:小曲
英曲會員編號:545
狗狗性別:女
狗狗出生日期:10-5-2005
狗狗最喜歡:行山、跑草地
狗狗最討厭:嘈、自己一個瞓覺
狗狗技能:扮傻、扮唔知、扮聽唔到
狗狗性格:內向、驚人
居住地區:深井
來自我係南丫島出世架!
狀態 離線
好可愛呀,真係溫馨

我係小曲女,家有爸爸&媽媽!
2006-4-4 01:49 PM#2
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

marshmallow008 (肥啤皇后)
英曲硏究生

UID 302
精華 0
積分 346
帖子 348
閱讀權限 250
註冊 2006-4-2
所養英曲名稱:Car
英曲會員編號:591
狗狗性別:M
狗狗出生日期:2002
狗狗最喜歡:偷食,去街街
狗狗最討厭:帶口罩
狗狗技能:Sit,Hand Hand..(左手only)
狗狗性格:極好動
居住地區:大埔
哇....佢兩個都好得意呀..
仲有冇相睇呀?
我睇相見你地d狗狗隻眼仔都好精靈....圓look look!
但係我個仔對眼好似好細...好似好冇精神咁!
2006-4-4 01:54 PM#3
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Elaine@傻嘉媽咪 (tszling/ elaine)
英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14
嘉嘉, 你個咀又多幾條白毛啦....

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
所養英曲名稱:嘉嘉
英曲會員編號:002
狗狗出生日期:15/2/2001
狗狗最喜歡:食野, 食野,同埋食野!
狗狗最討厭:冇人同佢玩, 有狗煩佢!
狗狗技能:做動作,跳跳跳., 擺pose影相
狗狗性格:極度開朗唔記仇!
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
一次過一齊養2隻~ 會唔會有辛苦好多呢? 有冇d 笑料呀~?
你好~ 我係elaine, 我的英曲叫嘉嘉呀~^^

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-4-4 02:04 PM#4
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

波比媽 (Y.u.K.i)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
波比..Burger..亞拔

UID 20
精華 0
積分 2511
帖子 2552
閱讀權限 250
所養英曲名稱:波比
英曲會員編號:243
狗狗性別:男
狗狗出生日期:2001年10月15日
狗狗最喜歡:我,食,
狗狗最討厭:唔見左我,冇得玩,冇得食
狗狗技能:sit,down,hand,over
狗狗性格:冇耐性..一黎料就出動煩音叫
居住地區:
來自粉嶺(荒郊野外)
狀態 離線
嘩..好正啊..一次過養兩隻仲要一樣咁大..
講多d佢地d野黎聽下喇
我個仔波比..今年四歲

[英曲--波比]..[積羅素--Burger]..[唐唐--亞拔]
2006-4-4 07:36 PM#5

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線
0華...咁你地甘細個就結左婚

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2006-4-4 07:43 PM#6

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
咦咦..青梅竹馬.兩小無猜喎
我叫Elsa..我隻英曲仔兩 歲叫coffee

2006-4-4 11:10 PM#7

Emily (Emily)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
你係我快樂o既來源~ mousse

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
註冊 2005-10-1
所養英曲名稱:Mousse / Sabu
英曲會員編號:
狗狗出生日期:18/9/2004, 30/10/2005
狗狗最喜歡:蝦阿媽! 破壞! 出街玩! 食食食!
狗狗最討厭:困籠! 無街去!
狗狗技能:食極都唔飽
狗狗性格:活潑 = 癲?
居住地區:青衣
來自Mousse & Sabu ~ 溫馨的家
狀態 離線
哇~ 我完全頂唔順呀~
佢哋實在太可愛啦~

2006-4-5 01:26 AM#8
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Elaine@傻嘉媽咪 (tszling/ elaine)
英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14
嘉嘉, 你個咀又多幾條白毛啦....

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
所養英曲名稱:嘉嘉
英曲會員編號:002
狗狗出生日期:15/2/2001
狗狗最喜歡:食野, 食野,同埋食野!
狗狗最討厭:冇人同佢玩, 有狗煩佢!
狗狗技能:做動作,跳跳跳., 擺pose影相
狗狗性格:極度開朗唔記仇!
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
emily: 你依家都係2隻呀~ 不過一隻係大細路, 一隻係小朋友~^^

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-4-5 10:11 AM#9

一哥_(Samuel) (Samuel)
英曲預備班
VODKA

UID 230
精華 0
積分 1
帖子 1
閱讀權限 250
所養英曲名稱:Vodka
英曲會員編號:553
狗狗出生日期:18-10-2005
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:無
狗狗技能:無
狗狗性格:貪玩
來自Hong Kong
來自 553
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 marshmallow008 於 2006-4-4 01:54 PM 發表
哇....佢兩個都好得意呀..
仲有冇相睇呀?
我睇相見你地d狗狗隻眼仔都好精靈....圓look look!
但係我個仔對眼好似好細...好似好冇精神咁!
多啲相.....

2006-4-5 02:03 PM#10

py (亞py(奀仔媽))
英曲班主任
Charles系我英文名~臭屎~奀

UID 134
精華 0
積分 658
帖子 672
閱讀權限 250
註冊 2006-1-11
所養英曲名稱:奀仔
英曲會員編號:547
狗狗性別:仔
狗狗出生日期:12-12-2003
狗狗最喜歡:落街,遊車河...
狗狗最討厭:戴口罩,洗耳仔...
狗狗技能:(只限於係屋企)
狗狗性格:傻仔一名
居住地區:
來自屯門元朗天水圍既中間~洪水橋
狀態 離線
情女裝添喎....
佢地兩個好sweet呀!!

2006-4-5 02:27 PM#11

英曲初中生
CHLOE

UID 231
精華 0
積分 95
帖子 96
閱讀權限 250
所養英曲名稱:Chloe & Vodka & Faye(Husky)
狗狗出生日期:(18-10-2005)(18-10-2005)(13-11-2006)
來自Hong Kong
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Elaine@傻嘉媽咪 於 2006-4-4 02:04 PM 發表
一次過一齊養2隻~ 會唔會有辛苦好多呢? 有冇d 笑料呀~?
你好~ 我係elaine, 我的英曲叫嘉嘉呀~^^
一次過養2隻,都幾辛苦架...!haha...
但係要返工嘛..又想佢地有個伴...冇甘悶~

2006-4-5 02:32 PM#12

chrisyaufish (chrisyaufish)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10
我係肥仔lok~

UID 259
精華 0
積分 1003
帖子 1043
閱讀權限 250
註冊 2006-3-17
所養英曲名稱:Lok
英曲會員編號:577
狗狗出生日期:24/08/2004
狗狗最喜歡:食野,玩公仔,搓肚仔.....
狗狗最討厭:吸塵,出街,細佬...
狗狗技能:俾手、 SitSit、Down、俾雙手,跳起接公仔
狗狗性格:好鬼爹,成日鍚人,超級胃食!好多野講!出街就驚過鬼!
居住地區:QB
來自愛記
狀態 離線
天生一對wor~~~
我個仔叫呀lok~得閒post多d靚相俾我地睇呀
2006-4-6 01:44 PM#13

英曲初中生
CHLOE

UID 231
精華 0
積分 95
帖子 96
閱讀權限 250
來自Hong Kong
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 波比媽 於 2006-4-4 07:36 PM 發表
嘩..好正啊..一次過養兩隻仲要一樣咁大..
講多d佢地d野黎聽下喇
我個仔波比..今年四歲
佢地d野呀~特別既真係唔多~
玩到好似打交甘算唔算?成日玩到RuRu聲~
同埋會互咬大家耳仔~咬到隻耳濕鬼晒~
尤其是Chloe~成日比Vodka勾咬到成頭都濕~
皆因阿仔好鬼多口水準!!

2006-4-6 02:13 PM#14

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦
兩小無猜,我簡直要點首melody fair比佢地聽呀...
真係好sweet, 好warm呀... 佢地得意到想即刻養多隻英曲 (不過絕對係一時衝動 - 諗下好啦)
我隻仔叫so ball, 係一隻雖然已經就快3歲但係個樣成個bb 咁... 仲要係傻傻地矇矇地ga...
佢地打晒針未呀? 打晒就一齊出嚟玩呀...

2006-4-6 11:16 PM#15

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
我鐘意咀對咀果張呀...好得意..

2006-4-7 12:00 AM#16

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.073832 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 06:30 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver