PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 36  2/2  <  1  2 

標題: 各位朋友  

Elaine@傻嘉媽咪 (tszling/ elaine)
英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14
嘉嘉, 你個咀又多幾條白毛啦....

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:嘉嘉
英曲會員編號:002
狗狗性別:女
狗狗出生日期:15/2/2001
狗狗最喜歡:食野, 食野,同埋食野!
狗狗最討厭:冇人同佢玩, 有狗煩佢!
狗狗技能:做動作,跳跳跳., 擺pose影相
狗狗性格:極度開朗唔記仇!
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
應該就冇啦~ 不過咁近mk, 可以去mk的狗cafe~^^

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-3-15 08:29 PM#21
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

belle (Belladonna)
英曲高中生
高達戰士JERRY仔

UID 245
精華 0
積分 150
帖子 150
閱讀權限 250
註冊 2006-3-13
所養英曲名稱:Jerry... (Jer-哩仔)
英曲會員編號:565
狗狗性別:男孩兒
狗狗出生日期:2005-12-31
狗狗最喜歡:咬我
狗狗最討厭:靜和冇得食
狗狗技能:找食物, 做啡色出煙軟雪糕
狗狗性格:掘強
居住地區:長沙灣
來自聯邦帝國
來自 565
狀態 離線
冇地方玩

其實有時唸落幾慶
點解咁唔公平.......
莫非狗狗就冇權利
2006-3-16 12:53 PM#22
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Joey (Joey)
英曲小學生

UID 249
精華 0
積分 70
帖子 70
閱讀權限 250
註冊 2006-3-14
所養英曲名稱:仔仔
英曲會員編號:560
狗狗性別:男
狗狗出生日期:2001年07月
狗狗最喜歡:食, 去街, 周圍撞, 扮憂鬱
狗狗最討厭:被人捉住或者綁住
狗狗技能:睇心情 =="
狗狗性格:過度活躍

QUOTE:
原帖由 belle 於 2006-3-15 05:55 PM 發表
真係要再次多謝各位

我想問下長沙灣有冇地方〈公園之類〉可以同jerry去玩?
我知麗閣個邊的人夜晚會係球場放狗的
公園就真係冇
2006-3-16 02:05 PM#23
查看資料  Blog  發短消息  頂部

英曲高中生
高達戰士JERRY仔

UID 245
精華 0
積分 150
帖子 150
閱讀權限 250
來自聯邦帝國
來自 565
狀態 離線
回復 #23 Joey 的帖子

我以前住麗閣的........
後尾搬左去昌華街.......
2006-3-16 02:29 PM#24

Joey (Joey)
英曲小學生

UID 249
精華 0
積分 70
帖子 70
閱讀權限 250

QUOTE:
原帖由 Elaine@傻嘉媽咪 於 2006-3-15 08:29 PM 發表
應該就冇啦~ 不過咁近mk, 可以去mk的狗cafe~^^
的狗cafe係咪一定要帶狗仔上去家?
我未去過
2006-3-16 02:36 PM#25

Joey (Joey)
英曲小學生

UID 249
精華 0
積分 70
帖子 70
閱讀權限 250

QUOTE:
原帖由 belle 於 2006-3-16 02:29 PM 發表
我以前住麗閣的........
後尾搬左去昌華街.......
個邊真係唔知了
我係李鄭屋個邊  淨係可以帶仔仔落街行下咋
都冇地方比佢玩
之前同佢係個冇咩人既公園玩
試過比人趕返出黎 ><"
我地又冇嘈又冇阻住人
2006-3-16 02:40 PM#26

英曲高中生
高達戰士JERRY仔

UID 245
精華 0
積分 150
帖子 150
閱讀權限 250
來自聯邦帝國
來自 565
狀態 離線
jerrry仔的相

2006-3-16 09:33 PM#27

happydog (sandy)
英曲高中生

UID 126
精華 0
積分 74
帖子 124
閱讀權限 250
註冊 2006-1-5
所養英曲名稱:momo
英曲會員編號:554
狗狗性別:女
狗狗出生日期:2005年12月27日
狗狗最喜歡:反轉比daddy/mammy摸肚肚
狗狗最討厭:獨自留在家中
狗狗技能:sit, 手手, up, 原地自轉
狗狗性格:愛整潔
居住地區:屯門
來自幸福的小家庭
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 belle 於 2006-3-16 09:33 PM 發表
我see唔到woo

嘩嘩嘩...我有 30lb 呀
2006-3-16 11:21 PM#28

英曲高中生
高達戰士JERRY仔

UID 245
精華 0
積分 150
帖子 150
閱讀權限 250
來自聯邦帝國
來自 565
狀態 離線
係啦...........
唔知點樣post相......
次次都唔得.............
真的很抱歉........
2006-3-17 12:10 AM#29

英曲高中生
高達戰士JERRY仔

UID 245
精華 0
積分 150
帖子 150
閱讀權限 250
來自聯邦帝國
來自 565
狀態 離線
點攪.....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2006-3-17 12:15 AM#30

英曲高中生
高達戰士JERRY仔

UID 245
精華 0
積分 150
帖子 150
閱讀權限 250
來自聯邦帝國
來自 565
狀態 離線
終止知點post相啦...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2006-3-17 12:20 AM#31

奔妮吐 (小蚊子)
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 210
精華 1
積分 993
帖子 982
閱讀權限 250
註冊 2006-3-7
所養英曲名稱:芝娃娃(桐桐),英曲(CoCo
英曲會員編號:564
狗狗性別:女仔
狗狗出生日期:桐桐 1/6,CoCo 31/12
狗狗最喜歡:反轉個肚比你摸
狗狗最討厭:污穢
狗狗技能:
狗狗性格:愛乾淨,霸道
居住地區:灣仔
好大張wow...
睇唔晒..

小狗相簿
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/amon0102/album?.dir=/9aacscd
2006-3-17 12:23 AM#32

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線
睇唔到全張相嘅??
要縮細D相的SIZE再post上黎, 畲好d

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2006-3-17 12:23 AM#33
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦

QUOTE:
原帖由 belle 於 2006-3-15 05:55 PM 發表
真係要再次多謝各位

我想問下長沙灣有冇地方〈公園之類〉可以同jerry去玩?
香港public ge公園幾乎全部都唔比狗入ga... esp. 市政/康民處嗰d
狗主都係要自己搵d位嚟放狗咋... 我住九龍灣... 咪响條無乜人行ge行人路來來回回咁行咋...

2006-3-17 01:30 AM#34

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦

QUOTE:
原帖由 Joey 於 2006-3-16 02:36 PM 發表

的狗cafe係咪一定要帶狗仔上去家?
我未去過
唔係ga... 無狗仔都去得
我地耐唔耐都會約埋一齊去ga... 下次帶埋仔仔一齊去呀...

2006-3-17 01:32 AM#35

英曲高中生
高達戰士JERRY仔

UID 245
精華 0
積分 150
帖子 150
閱讀權限 250
來自聯邦帝國
來自 565
狀態 離線
可憐的Pan Pan

天理何在......
估唔到這個香港重有咁鴾H渣
如果兇手重有人性的話.....
請立即自盡......
2006-3-17 03:37 PM#36
 36  2/2  <  1  2 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.102233 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 03:56 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver