PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 23  1/2  1  2  > 

標題: Hi ~~ 我叫Bosco ar!  

Bosco (海倫)
英曲BB班

UID 164
精華 0
積分 12
帖子 12
閱讀權限 250
註冊 2006-2-15
所養英曲名稱:Bosco
英曲會員編號:
狗狗性別:boy
狗狗出生日期:july 2005
狗狗最喜歡:玩同食
狗狗最討厭:帶mask
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
來自Tuen mun
狀態 離線
Hi ~~ 我叫Bosco ar!

小狗初黎報到,nice to meet u all~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2006-2-15 12:54 AM#1
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦

QUOTE:
Originally posted by Bosco at 2006-2-15 12:54 AM:
小狗初黎報到,nice to meet u all~~
hi bosco... 你幾大呀? 有無相? post出嚟比大家睇下呀...

2006-2-15 12:58 AM#2
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Bosco (海倫)
英曲BB班

UID 164
精華 0
積分 12
帖子 12
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
來自Tuen mun
狀態 離線
我已經六個月大啦
2006-2-15 01:18 AM#3

jodi
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11
減完肥又可以增肥了

UID 3
精華 0
積分 1771
帖子 1803
閱讀權限 250
所養英曲名稱:阿樂
英曲會員編號:264
狗狗性別:男
狗狗出生日期:Dec 01, 2003
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:有人搶佢野食
狗狗技能:嘩...甘少位邊夠打呀. 佢萬能架.
狗狗性格:門口狗!
居住地區:人口卜大田
6個月?  打齊針未呀?  可以出黎玩啦喎!  

我係3歲既爆毛為食樂呀!

四歲啦!!!
2006-2-15 01:21 AM#4

菜鳥
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12

UID 17
精華 0
積分 2838
帖子 2889
閱讀權限 250
所養英曲名稱:隊長
英曲會員編號:550
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:09-12-2004
狗狗最喜歡:食同玩
狗狗最討厭:無得食同無得玩
狗狗技能:都係食同玩
狗狗性格:熱情
居住地區:香港島
來自300呎的溫暖窩
狀態 離線
Hi Hi 你好呀!
多d上黎傾計呀!

我家有一仔一女,隊長同豆腐

★ 菜鳥手記 ★
2006-2-15 01:24 AM#5

Bosco (海倫)
英曲BB班

UID 164
精華 0
積分 12
帖子 12
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
來自Tuen mun
狀態 離線
打哂啦!但鬺痗咪話未買車唔去得遠wor

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2006-2-15 01:27 AM#6

jodi
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11
減完肥又可以增肥了

UID 3
精華 0
積分 1771
帖子 1803
閱讀權限 250
所養英曲名稱:阿樂
英曲會員編號:264
狗狗出生日期:Dec 01, 2003
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:有人搶佢野食
狗狗技能:嘩...甘少位邊夠打呀. 佢萬能架.
狗狗性格:門口狗!
居住地區:人口卜大田
你講狗車定人車?
呢度好多狗都周圍去架....好好玩架.

四歲啦!!!
2006-2-15 01:29 AM#7

Bosco (海倫)
英曲BB班

UID 164
精華 0
積分 12
帖子 12
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
來自Tuen mun
狀態 離線
heehee 鬺琣a皕h左黎新界,我地唔適搭車∼同埋我好重!!
2006-2-15 01:40 AM#8

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦
hi... 你好得意呀... 我叫so ball, 兩歲半啦,仲做埋公公tim...
你6個月有幾重呀?
我地都無車,不過都照出去玩ga!
你住屯門呀? 我地呢度有好多屯門老友狗狗ga!

2006-2-15 02:11 AM#9

Emily (Emily)
英曲專家
你係我快樂o既來源~ mousse

UID 24
精華 0
積分 3884
帖子 3880
閱讀權限 250
註冊 2005-10-1
所養英曲名稱:Mousse / Sabu
英曲會員編號:
狗狗性別:M
狗狗出生日期:18/9/2004, 30/10/2005
狗狗最喜歡:蝦阿媽! 破壞! 出街玩! 食食食!
狗狗最討厭:困籠! 無街去!
狗狗技能:食極都唔飽
狗狗性格:活潑 = 癲?
居住地區:青衣
來自Mousse & Sabu ~ 溫馨的家
狀態 離線
EEEEEEEEEEEEEEEEe
你住喺屯門o架?
我都係呀!
你住邊頭呀? 我住景峰~
呢度 joejoe 同 elaine 都係住屯門o架~
可以揾日出嚟一齊放狗呀~

係喎........ 未介紹o忝~
我有兩個仔仔, 一個叫 mousse, 一歲5個月大, 另一個叫 sabu, 4個月大~

2006-2-15 02:13 AM#10
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Bosco (海倫)
英曲BB班

UID 164
精華 0
積分 12
帖子 12
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
來自Tuen mun
狀態 離線
我地住碼頭果邊謘I好呀一齊玩丫
2006-2-15 02:25 AM#11

Bosco (海倫)
英曲BB班

UID 164
精華 0
積分 12
帖子 12
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
來自Tuen mun
狀態 離線
你地去邊度放狗? 等Bosco 識多D friends sin!
2006-2-15 02:37 AM#12

Elsa (Elsa)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
hihi Bosco...我大仔叫coffee係英曲兩歲..仲有一對八哥細佬添..好高興認識你呀..第時一齊出黎玩下丫

2006-2-15 12:58 PM#13

megan (megan)
英曲專家
一家四口樂融融!

UID 12
精華 7
積分 4868
帖子 4871
閱讀權限 250
所養英曲名稱:岑杜比
英曲會員編號:513
狗狗性別:公公
狗狗出生日期:may 1, 2004
狗狗最喜歡:吃喝玩樂, 毛仔, 媽媽爸爸
狗狗最討厭:媽媽吾采佢
狗狗技能:扮可憐, 掙食
狗狗性格:嗲精
居住地區:荃灣
來自荃灣比毛繽紛樂
狀態 離線
hello 呀, 我叫megan, 屋企有2 隻公公.  大公公叫杜比, 一歳十個月大, 小公公叫毛仔, 十一個月大, 毛仔係一隻勁豬既哥基狗.

無車都可以出來玩, 可以call van 架.  我都無車.....

我地好多活動, yeah!

2006-2-15 01:39 PM#14
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Elaine@傻嘉媽咪 (tszling/ elaine)
英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14
嘉嘉, 你個咀又多幾條白毛啦....

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
所養英曲名稱:嘉嘉
英曲會員編號:002
狗狗性別:女
狗狗出生日期:15/2/2001
狗狗最喜歡:食野, 食野,同埋食野!
狗狗最討厭:冇人同佢玩, 有狗煩佢!
狗狗技能:做動作,跳跳跳., 擺pose影相
狗狗性格:極度開朗唔記仇!
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by Bosco at 2006-2-15 02:25 AM:
我地住碼頭果邊謘I好呀一齊玩丫
碼頭好多人放狗ka wor~^^
多唔多英曲呀??
我叫elaine, 都係住係屯門ka~
我個女叫嘉嘉, 岩岩今日5歲~^^

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-2-15 01:48 PM#15
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Sue
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 131
精華 0
積分 1303
帖子 1303
閱讀權限 250
註冊 2006-1-10
所養英曲名稱:BenBen
英曲會員編號:576
狗狗性別:Dog
狗狗出生日期:July 10, 2005
狗狗最喜歡:食啋情B搅搅震
狗狗最討厭:手指指
狗狗技能:一般技能
狗狗性格:鉆央B喜歡交朋友
居住地區:Tai Po
來自遠方
狀態 離線
Bosco你好,我叫阿 Ben,大你一個月,下次 function 見,一定要囄 woo 。
2006-2-15 04:55 PM#16

Bosco (海倫)
英曲BB班

UID 164
精華 0
積分 12
帖子 12
閱讀權限 250
英曲會員編號:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
來自Tuen mun
狀態 離線
Ka Ka u look so Q~~ Happy Birthday
2006-2-16 01:44 AM#17

jeffy (Polly)
英曲導師

UID 82
精華 0
積分 394
帖子 404
閱讀權限 250
註冊 2005-11-22
所養英曲名稱:Jeffy
英曲會員編號:549
狗狗出生日期:2-2004
狗狗最喜歡:食野,倒亂,吠吠,去街街
狗狗最討厭:剪毛,梳毛
狗狗技能:sit sit, give me five
狗狗性格:活潑,喜歡跟陌生人玩
居住地區:西貢
來自HK
來自 549
狀態 離線
hi hi...bosco
我係jeffy媽媽呀!你好
jeffy 仔今年2歲喇
唔知會唔會錯覺呢...
你同jeffy 好似有dd似樣喎!
你得閒同我地吹下水join 下我地d分唇啦!
你有無興趣join 下個月4週年活動呀?
希望有機會見到你啦!

2006-2-17 08:39 AM#18

py (亞py(奀仔媽))
英曲班主任
Charles系我英文名~臭屎~奀

UID 134
精華 0
積分 658
帖子 672
閱讀權限 250
註冊 2006-1-11
所養英曲名稱:奀仔
英曲會員編號:547
狗狗性別:仔
狗狗出生日期:12-12-2003
狗狗最喜歡:落街,遊車河...
狗狗最討厭:戴口罩,洗耳仔...
狗狗技能:(只限於係屋企)
狗狗性格:傻仔一名
居住地區:
來自屯門元朗天水圍既中間~洪水橋
狀態 離線
奀仔都系兩歲呀
原來咁多人住屯門ga??
我住洪水橋喎,有冇人近我呀??

2006-2-17 08:42 PM#19

Elaine@傻嘉媽咪 (tszling/ elaine)
英曲大聯盟副盟主
Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14
嘉嘉, 你個咀又多幾條白毛啦....

UID 19
精華 4
積分 4702
帖子 4746
閱讀權限 250
所養英曲名稱:嘉嘉
英曲會員編號:002
狗狗性別:女
狗狗出生日期:15/2/2001
狗狗最喜歡:食野, 食野,同埋食野!
狗狗最討厭:冇人同佢玩, 有狗煩佢!
狗狗技能:做動作,跳跳跳., 擺pose影相
狗狗性格:極度開朗唔記仇!
居住地區:
來自tuen mun
狀態 離線
洪水橋?! 我近呀~ 我日日都係洪水橋上車返工~
我係田廈路返工ka!!!! ^^
我住siu hong ja~^^

嘉嘉係''嘉''姐, 蘆蘆係細''蘆''. 一大一細,一老一幼的最佳組合!!
2006-2-17 08:47 PM#20
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部
 23  1/2  1  2  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.142818 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 03:11 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver