PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 30  1/2  1  2  > 

標題: hi.我叫Coffee.同各位打個招呼先  

Elsa (Elsa)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
註冊 2005-10-27
所養英曲名稱:Coffee
英曲會員編號:546
狗狗性別:男
狗狗出生日期:02/2004
狗狗最喜歡:出街.食野.霸晒所有玩具
狗狗最討厭:媽咪唔鍚佢/比老豆打
狗狗技能:sit.down.come.go.sleep
狗狗性格:文靜又細膽&獨財
居住地區:粉嶺
來自Fanling
狀態 離線
hi.我叫Coffee.同各位打個招呼先

我叫Coffee..男..住粉嶺...就快兩歲啦...我有一個八哥細佬..我地唔打交爭食果陣都好friend架...

[ Last edited by Elsa on 2005-12-26 at 08:28 PM ]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2005-12-26 03:04 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

megan (megan)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
一家四口樂融融!

UID 12
精華 7
積分 4868
帖子 4871
閱讀權限 250
註冊 2005-9-30
所養英曲名稱:岑杜比
英曲會員編號:513
狗狗性別:公公
狗狗出生日期:may 1, 2004
狗狗最喜歡:吃喝玩樂, 毛仔, 媽媽爸爸
狗狗最討厭:媽媽吾采佢
狗狗技能:扮可憐, 掙食
狗狗性格:嗲精
居住地區:荃灣
來自荃灣比毛繽紛樂
狀態 離線
HELLO 呀, 我兩個仔, 一個叫杜比, 一歳7個月, 係靚仔英曲, 另一個叫毛仔, 九個月大哥基呀.

歡迎你呀, 不如你post d 相比我地睇下啦, 八哥我都鍾意架!

2005-12-26 04:46 PM#2
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Elsa (Elsa)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
來自Fanling
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by megan at 2005-12-26 04:46 PM:
HELLO 呀, 我兩個仔, 一個叫杜比, 一歳7個月, 係靚仔英曲, 另一個叫毛仔, 九個月大哥基呀.

歡迎你呀, 不如你post d 相比我地睇下啦, 八哥我都鍾意架!
呢個係我細佬.佢叫星仔.五個月大既八哥仔..而我呢就係靚仔英曲.2月就兩歲啦..我叫coffee

[ Last edited by Elsa on 2005-12-26 at 08:33 PM ]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2005-12-26 04:52 PM#3

megan (megan)
英曲專家
Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12Rank: 12
一家四口樂融融!

UID 12
精華 7
積分 4868
帖子 4871
閱讀權限 250
所養英曲名稱:岑杜比
英曲會員編號:513
狗狗性別:公公
狗狗出生日期:may 1, 2004
狗狗最喜歡:吃喝玩樂, 毛仔, 媽媽爸爸
狗狗最討厭:媽媽吾采佢
狗狗技能:扮可憐, 掙食
狗狗性格:嗲精
居住地區:荃灣
來自荃灣比毛繽紛樂
狀態 離線
哎吔, 睇吾倒呀....

2005-12-26 04:54 PM#4
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  ICQ 狀態  頂部

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
來自Fanling
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by megan at 2005-12-26 04:54 PM:
哎吔, 睇吾倒呀....
咁急既..剛剛編輯下張靚仔相片丫嘛...嘻嘻..你好呀..本來我都想買哥基犬.但太貴.而且旺角狗店.我無信心.緣份遇見星仔.就愛上佢.
2005-12-26 04:59 PM#5

coffee@abby
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11
my lovely coffee * ^^ *

UID 16
精華 0
積分 580
帖子 1712
閱讀權限 250
所養英曲名稱:coffee tse
英曲會員編號:542
狗狗性別:女
狗狗出生日期:14-2-2005
狗狗最喜歡:出街反,食0野,有客人來.
狗狗最討厭:洗耳,被隔離,抹手仔,唔問就夾硬抱
狗狗技能:set,down,stay,salut,bang,跳圈,跳欄,企身轉,幫人除&a
狗狗性格:唔記仇,活潑,最愛同狗玩
居住地區:
來自將軍澳
狀態 離線
hello...你的相睇唔到呀..
我又叫coffee呀..
不過..係一隻10個月大的囡囡..
下次一齊去玩呀
2005-12-26 05:37 PM#6
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
來自Fanling
狀態 離線
希望今次你地睇到我靚相相啦..因為我第一次整..唔係好知點放上黎..
2005-12-26 08:38 PM#7

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
來自Fanling
狀態 離線

QUOTE:
Originally posted by coffee@abby at 2005-12-26 05:37 PM:
hello...你的相睇唔到呀..
我又叫coffee呀..
不過..係一隻10個月大的囡囡..
下次一齊去玩呀
你又叫coffee呀..你好呀..下次有節目記住約埋我去玩啦
2005-12-26 08:41 PM#8

heather_hba (Heather Li)
英曲專家

UID 10
精華 1
積分 6484
帖子 6526
閱讀權限 250
所養英曲名稱:BooBee, Apple
英曲會員編號:16, 434
狗狗性別:男, 女
狗狗出生日期:1 Jan 2002/ 9 Nov 2003
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:boo: 古怪 Apple: 時好時壞
居住地區:shau kei wan
來自HK
狀態 離線
我叫heather~我亞仔叫 boobee, 亞女叫apple
2005-12-26 08:41 PM#9
查看資料  Blog  發短消息  頂部

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
來自Fanling
狀態 離線
我想問點放相片在留言下面呀..??

2005-12-26 09:11 PM#10

coffee@abby
英曲講師
Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11
my lovely coffee * ^^ *

UID 16
精華 0
積分 580
帖子 1712
閱讀權限 250
所養英曲名稱:coffee tse
英曲會員編號:542
狗狗出生日期:14-2-2005
狗狗最喜歡:出街反,食0野,有客人來.
狗狗最討厭:洗耳,被隔離,抹手仔,唔問就夾硬抱
狗狗技能:set,down,stay,salut,bang,跳圈,跳欄,企身轉,幫人除&a
狗狗性格:唔記仇,活潑,最愛同狗玩
居住地區:
來自將軍澳
狀態 離線
http://www.pfhouse.net/BBS/viewthread.php?tid=1257&fpage=1

睇下呢度呀..
如果都唔明的話....
唔...你有無msn呀??
abbytse1@hotmail.com
2005-12-26 09:14 PM#11
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦
hello, 我叫chermaine, 有一隻2歲半大ge英曲囝囝,叫so ball... 好細膽ga佢...
歡迎!!

2005-12-26 10:07 PM#12

菜鳥
英曲專家

UID 17
精華 0
積分 2838
帖子 2889
閱讀權限 250
所養英曲名稱:隊長
英曲會員編號:550
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:09-12-2004
狗狗最喜歡:食同玩
狗狗最討厭:無得食同無得玩
狗狗技能:都係食同玩
狗狗性格:熱情
居住地區:香港島
來自300呎的溫暖窩
狀態 離線
hello!我叫菜鳥,我個仔叫隊長,佢岩岩1歲大!

★ 菜鳥手記 ★
2005-12-26 10:15 PM#13

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
來自Fanling
狀態 離線
你地好呀..睇下D相片得唔得先

[ Last edited by Elsa on 2005-12-26 at 10:21 PM ]

2005-12-26 10:18 PM#14

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
來自Fanling
狀態 離線
得左啦得左啦...唔該Abby....鍚晒你

2005-12-26 10:22 PM#15

Chermaine (So Ball 媽)
英曲專家
要增肥!

UID 6
精華 1
積分 8690
帖子 8949
閱讀權限 250
所養英曲名稱:So Ball 傻波
英曲會員編號:432
狗狗性別:小so子
狗狗出生日期:1 Aug 2003
狗狗最喜歡:有得食有得玩
狗狗最討厭:無人理
狗狗技能:食瞓玩
狗狗性格:膽小,驚青又八卦
居住地區:佐敦
佢地好得意呀...

2005-12-26 11:15 PM#16

jodi
英曲講師
減完肥又可以增肥了

UID 3
精華 0
積分 1771
帖子 1803
閱讀權限 250
所養英曲名稱:阿樂
英曲會員編號:264
狗狗出生日期:Dec 01, 2003
狗狗最喜歡:食
狗狗最討厭:有人搶佢野食
狗狗技能:嘩...甘少位邊夠打呀. 佢萬能架.
狗狗性格:門口狗!
居住地區:人口卜大田
嘻...又有新member 了.
我係爆毛樂, 3歲!

四歲啦!!!
2005-12-26 11:44 PM#17

joejoe
英曲助教
Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10Rank: 10

UID 11
精華 0
積分 941
帖子 1001
閱讀權限 250
所養英曲名稱:cookie
英曲會員編號:551
狗狗出生日期:4/3/2004
狗狗最喜歡:八卦望街街
狗狗最討厭:吹毛
狗狗技能:食野最叻
狗狗性格:熱情.八卦
居住地區:
hi, 我係г卦妹cookie 今年1歲9個月

г卦妹cookie
2005-12-27 02:30 AM#18

Elsa (Elsa)
版主
狗竇之家

UID 66
精華 0
積分 3703
帖子 3742
閱讀權限 250
來自Fanling
狀態 離線
你地個個寶貝都咁似樣既...我新入黎都唔知邊隻打邊隻添...其實你地一齊出外活動..會唔會唔認得自己隻狗仔架???

2005-12-29 12:03 PM#19

heather_hba (Heather Li)
英曲專家

UID 10
精華 1
積分 6484
帖子 6526
閱讀權限 250
所養英曲名稱:BooBee, Apple
英曲會員編號:16, 434
狗狗性別:男, 女
狗狗出生日期:1 Jan 2002/ 9 Nov 2003
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:boo: 古怪 Apple: 時好時壞
居住地區:shau kei wan
來自HK
狀態 離線
我隻隻都認到ga
2005-12-29 12:25 PM#20
 30  1/2  1  2  > 

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.097956 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-5-19 07:46 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver