PF HOUSE & 英曲大聯盟 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 搜索 | 祈願池 | 心情日記列表 | 我的心情日記 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 史立莎女  

winnie6688
英曲預備班

UID 307
精華 0
積分 5
帖子 5
閱讀權限 250
註冊 2006-4-3
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
史立莎女

有冇網友o係粉嶺吾見左隻史立莎?o係女仔,但吾知幾大?佢而家o係我屋企,但佢成日都想走,佢跟我細佬返黎o個時好污糟,相信流浪左有一段日子!

有相:
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph ... album?.dir=/7652scd
2006-10-27 10:36 AM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

ceci_mina (康 & Ceci)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13
Cookie Nick夫婦

UID 806
精華 0
積分 3169
帖子 3207
閱讀權限 250
註冊 2006-8-14
所養英曲名稱:吳小曲 (細曲) + 吳小嚦(Nick豬仔)
英曲會員編號:806
狗狗性別:曲曲小公主 & 嚦嚦小王子
狗狗出生日期:2 Jan 2005 + 15 Jan 2006
狗狗最喜歡:細曲:眼啤啤、攬住人條頸;Nick:風筒吹毛,鍚人個咀
狗狗最討厭:細曲:比人吹耳仔;Nick:老婆唔睬佢
狗狗技能:細曲:叫人聽電話;Nick:響沙發頂表演體操
狗狗性格:吳小曲:極聰明;Nick仔:傻更更
居住地區:青衣
來自香港
狀態 離線
張相開唔到噃∼∼

2006-10-27 12:16 PM#2
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

忌廉媽咪 (忌廉媽咪)
版主
Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

UID 122
精華 0
積分 1241
帖子 1289
閱讀權限 250
註冊 2006-1-2
所養英曲名稱:忌廉(細 lo)
英曲會員編號:448
狗狗性別:M
狗狗出生日期:01-09-2003
狗狗最喜歡:食o野
狗狗最討厭:失寵
狗狗技能:扮可憐
狗狗性格:癡媽咪
居住地區:KT
來自香港
狀態 離線
死相
2006-10-27 12:33 PM#3

ALI
英曲高中生

UID 177
精華 0
積分 188
帖子 188
閱讀權限 250
註冊 2006-3-1
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
來自HONGKONG ISLAND
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 忌廉媽咪 於 2006-10-27 12:33 PM 發表
死相
唔好, 我幫佢再post,

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/martintiger4000/my_photos
2006-10-27 03:02 PM#4

imannie (細頭)
英曲大學生

UID 872
精華 0
積分 238
帖子 238
閱讀權限 250
註冊 2006-8-28
所養英曲名稱:Boo
英曲會員編號:606
狗狗性別:M
狗狗出生日期:6-2005
狗狗最喜歡:食o野, 尤其是蔬果(蕃茄, 雪梨, 香橙, 生菜...), 雞肉
狗狗最討厭:口罩, 尖叫
狗狗技能:接雞肉(食埋), 偷食, 坐, 俾手, 企高, 跳高, 唱歌, 開
狗狗性格:熱情, 友善, 活潑, 好動, 好奇, 痴人, 撒嬌
居住地區:Fanling
來自Hong Kong
狀態 離線
好細個呀佢.....   你係邊度執到ga???!
2006-10-27 03:07 PM#5

ALI
英曲高中生

UID 177
精華 0
積分 188
帖子 188
閱讀權限 250
註冊 2006-3-1
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 winnie6688 於 2006-10-27 10:36 AM 發表
有冇網友o係粉嶺吾見左隻史立莎?o係女仔,但吾知幾大?佢而家o係我屋企,但佢成日都想走,佢跟我細佬返黎o個時好污糟,相信流浪左有一段日子!

有相:
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/martintiger4000/my_photos
眼仔look look佢好靚女, 如果搵唔到主人, 不如養埋佢啦!

2006-10-27 03:16 PM#6

版主
Cookie Nick夫婦

UID 806
精華 0
積分 3169
帖子 3207
閱讀權限 250
註冊 2006-8-14
所養英曲名稱:吳小曲 (細曲) + 吳小嚦(Nick豬仔)
英曲會員編號:806
狗狗性別:曲曲小公主 & 嚦嚦小王子
狗狗出生日期:2 Jan 2005 + 15 Jan 2006
狗狗最喜歡:細曲:眼啤啤、攬住人條頸;Nick:風筒吹毛,鍚人個咀
狗狗最討厭:細曲:比人吹耳仔;Nick:老婆唔睬佢
狗狗技能:細曲:叫人聽電話;Nick:響沙發頂表演體操
狗狗性格:吳小曲:極聰明;Nick仔:傻更更
居住地區:青衣
來自香港
狀態 離線
個樣好BB喔!但毛毛好污穢呢!
邊個咁狠心掉低佢呢?
定係佢曳曳走失左?

2006-10-27 03:30 PM#7

ALI
英曲高中生

UID 177
精華 0
積分 188
帖子 188
閱讀權限 250
註冊 2006-3-1
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ALI 於 2006-10-27 03:16 PM 發表

眼仔look look佢好靚女, 如果搵唔到主人, 不如養埋佢啦!
winnie6688,
不過, 如果佢搵唔番主人, 您又唔可以收養埋佢既話, 我有朋友可以收養. 到時pm比我啦!

2006-10-27 05:08 PM#8

winnie6688
英曲預備班

UID 307
精華 0
積分 5
帖子 5
閱讀權限 250
註冊 2006-4-3
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
ALI

吾該晒你呀幫我整好d相!!thanks a lot!我都想養佢...但我已經有3隻狗la...而我仲大緊肚...我好想同佢揾返主人呀...吾見左隻寶寶好慘嫁!!而佢都好想返屋企...

o係馬尾下...你知吾知邊呀?村屋黎嫁!

已經 同佢洗左白白同剷左d打結ge毛毛...剪埋甲甲喇...
2006-10-27 11:16 PM#9

sandy@王家3兄妹 (可樂炸両慈母)
版主
可樂★可以快樂..幸福兒童

UID 153
精華 4
積分 6017
帖子 6217
閱讀權限 250
註冊 2006-2-4
所養英曲名稱:可樂仔
英曲會員編號:555
狗狗性別:男仔
狗狗出生日期:2003年9日30日
狗狗最喜歡:牛皮骨,去街,上床sleep,追bird bird
狗狗最討厭:俾呀媽鬧..呀媽"丙"..無野食
狗狗技能:sit, hand, sleep
狗狗性格:活潑,好動,牛脾氣(間唔中啦!)
居住地區:大坑五星級的唐樓
來自怏樂星球
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ALI 於 2006-10-27 05:08 PM 發表

winnie6688,
不過, 如果佢搵唔番主人, 您又唔可以收養埋佢既話, 我有朋友可以收養. 到時pm比我啦!
ALI,
o甘你快d叫你朋友可以收養啦

可愛嘅王家3兄妹.可樂~恩恩~思思

彩虹橋上的妹妹 and 細佬
2006-10-27 11:24 PM#10

ALI
英曲高中生

UID 177
精華 0
積分 188
帖子 188
閱讀權限 250
註冊 2006-3-1
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 winnie6688 於 2006-10-27 11:16 PM 發表
ALI

吾該晒你呀幫我整好d相!!thanks a lot!我都想養佢...但我已經有3隻狗la...而我仲大緊肚...我好想同佢揾返主人呀...吾見左隻寶寶好慘嫁!!而佢都好想返屋企...

o係馬尾下...你 ...
唔洗客氣! 如果佢搵唔番舊主人既話, 我有朋友想收養. 到時您pm比我! ok !
2006-10-28 03:02 AM#11

pwongk (jonathan)
英曲小學生

UID 1067
精華 0
積分 49
帖子 39
閱讀權限 250
註冊 2006-10-14
所養英曲名稱:coco
英曲會員編號:
狗狗性別:女
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:咬人腳趾
狗狗最討厭:困在籠中
狗狗技能:
狗狗性格:好動
居住地區:Hong Kong
來自Hong Kong
狀態 離線
幾大
2006-10-31 07:03 PM#12

joeycatcat
英曲預備班

UID 1178
精華 0
積分 1
帖子 1
閱讀權限 250
註冊 2006-11-6
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
搵到了主人沒有呢,如果還沒找到的話,我阿哥最近想收養一隻史納沙~~~
2006-11-6 01:32 AM#13

terry1245
英曲預備班

UID 1181
精華 0
積分 3
帖子 3
閱讀權限 250
註冊 2006-11-6
所養英曲名稱:
英曲會員編號:
狗狗性別:
狗狗出生日期:
狗狗最喜歡:
狗狗最討厭:
狗狗技能:
狗狗性格:
居住地區:
i want to adopt it too . any requirements?
2006-12-5 05:39 PM#14

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.098958 second(s), 6 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-6-18 08:49 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 英曲大聯盟 - Archiver