標題: 4歲曲架仔 [打印本頁]

作者: joeyting    時間: 2011-6-18 02:43 PM     標題: 4歲曲架仔

愛協有隻4歲曲架仔, 我今日去探過佢, 好靚仔,但好怕陌生人, 職員話驚佢會同我屋企隻大帝打交, 冇養緊狗嘅可以考慮下!

作者: 靜文    時間: 2011-6-19 01:43 PM

點解d人成日唔要d狗嫁
作者: PHILIP    時間: 2011-6-20 07:16 PM

唉.. 希望有人收養佢啦.. >.<
作者: rubylot    時間: 2011-7-16 12:45 AM

佢而家係我屋企的一份子喇 !好開心 !
作者: joeyting    時間: 2011-7-17 05:33 AM

YEAH YEAH YEAH!!!!
作者: 小狗    時間: 2011-7-19 03:59 PM

QUOTE:
原帖由 rubylot 於 2011-7-16 12:45 AM 發表

作者: HILL爸    時間: 2011-7-24 01:24 AM

QUOTE:
原帖由 rubylot 於 2011-7-16 12:45 AM 發表
so good...希望你好好對佢,比到幸福佢, 而佢又可以帶到歡樂比你喇.
作者: amycobychan    時間: 2011-7-24 12:56 PM

QUOTE:
從此佢地一家就開開心心...悃快快樂樂過日子
作者: teresatyk    時間: 2011-7-25 05:14 PM

QUOTE:
多謝你收養左佢,希望你們一家都開開心心.多d 上來英曲一齊分享新成員啦
作者: donaldduck_bb    時間: 2011-7-26 06:38 PM

wooo!! bravo~~

最開心聽到狗狗有家~~
作者: PHILIP    時間: 2011-7-26 08:54 PM

yeah.. 好野...
作者: rubylot    時間: 2011-7-31 11:09 PM

佢好乖呀, 識去廁所, 又識指令, 只係出街的時候, 見到其他狗就惡d , 成日瞓覺, 所以醫生都話要同佢減肥呀, 我地而家好開心呀!
作者: teresatyk    時間: 2011-8-3 10:52 AM

QUOTE:
原帖由 rubylot 於 2011-7-31 11:09 PM 發表
佢好乖呀, 識去廁所, 又識指令, 只係出街的時候, 見到其他狗就惡d , 成日瞓覺, 所以醫生都話要同佢減肥呀, 我地而家好開心呀!
影多d 相呀,fb都開左個英曲大聯盟呀. (最好係兩面都有相睇).祝你們一家都永遠快快樂樂.
作者: rubylot    時間: 2012-2-21 10:29 PM

不經不覺, 佢已經係我地屋企住左差不多八個月了, 由一隻肥狗, 再變成一隻更肥的狗, 都不知開心定係擔心, 希望佢唔好再肥落去就好了....HAHA.....始終佢的皮膚病(皮屑 & 突然有D地方紅左, 根住就痕呀) & 有D行為(大便完, 自己去食番), 我地都仲未搞掂, 希望各位狗主可以指教下我地啦...
作者: steffi    時間: 2012-2-26 02:55 PM

Rubylot, 你曲曲既問題相信要一至三個月時間去解決!皮膚問有冇睇醫生呢?可以試下從狗糧同沖涼液方面著手,至於吃便便既問題,建議你試下去facebook嗰邊,等多啲曲友一齊參詳下!

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0