標題: 一對純種2/3歲可愛曲架(免費,可連狗籠及狗屋) [打印本頁]

作者: irischan345    時間: 2011-3-13 01:36 AM     標題: 一對純種2/3歲可愛曲架(免費,可連狗籠及狗屋)

COPY FROM DISCUSS

一對純種2/3歲可愛曲架(免費,可連狗籠及狗屋)

女的3歲,男的2歲,均已絕育。溫純活潑可愛;由於家中BB敏感,不能再養......希望將來新主人有室外方如天台/花園供予活動,並能同時領養一對,使牠們能互相作伴。有意請留Message,謝謝.

又見到D唔想見到既野, DISCUSS果度好多人都漁翁撤網咁, 個個POST咁話有興趣收養, 真令人擔心, 好怕果個舊主人比左D不負責任既人.

睇2隻狗狗D手腳, 好似好污糟濕晒, 唔知係米又係生左BB之後, 放左佢地係天台養.

有人可以給他們一個家嗎?
作者: teresatyk    時間: 2011-3-14 10:00 AM

真係可憐,希望真係有有心人可以一對養啦....唉
作者: donaldduck_bb    時間: 2011-3-14 11:38 AM

唉.. 希望有人幫到手啦..
作者: PHILIP    時間: 2011-3-14 09:50 PM

希望有人收養佢地啦.. 唉.. 真係好可憐
作者: lichingho    時間: 2011-3-15 03:31 AM

好想扑濕個主人啊
作者: amycobychan    時間: 2011-4-5 03:55 PM

有人有興想收養, 但我不認識此人, 只是朋友介紹而矣. 請問應如何可以聯絡狗主???
作者: steffi    時間: 2011-4-6 09:59 AM

QUOTE:
原帖由 amycobychan 於 2011-4-5 03:55 PM 發表
有人有興想收養, 但我不認識此人, 只是朋友介紹而矣. 請問應如何可以聯絡狗主???
已於FB幫手找尋狗主之聯終方法...希望早日幫到呢pair小朋友
作者: amycobychan    時間: 2011-4-22 01:37 PM

QUOTE:
原帖由 steffi 於 2011-4-6 09:59 AM 發表

已於FB幫手找尋狗主之聯終方法...希望早日幫到呢pair小朋友
sorry, 朋友話已經去了spca領養左隻雪撬
作者: rabbitsarah    時間: 2011-5-17 05:31 PM

知道狗仔有人要未...
作者: HILL爸    時間: 2011-5-17 08:15 PM

呢pair曲曲都好耐架喇bor, 希望已經有人領養咗佢地喇!
作者: luchia668    時間: 2011-5-28 01:47 AM

不負責任的狗主@@!!
作者: irischan345    時間: 2011-12-2 11:29 PM

深啡色呢隻bindi 比好心家庭收養左, 但最近屋企一場大火......RIP....
作者: steffi    時間: 2011-12-3 09:56 PM

令人惋惜,主人冇帶bindi走咖咩?我屋企有閘欄狗,但佢哋必要時都可以自己開閘逃生咖!
作者: PHILIP    時間: 2011-12-4 12:28 AM

唉.. 可能係狗狗o既命運係要o甘.. 希望佢可以脫離痛苦.. o係彩虹橋開開心心生活啦.. >.<
作者: 小狗    時間: 2011-12-6 11:43 AM

唉! 上天的安排是好是壞????
作者: PHILIP    時間: 2011-12-6 06:34 PM

QUOTE:
原帖由 小狗 於 2011-12-6 11:43 AM 發表
唉! 上天的安排是好是壞????
應該係問. 上天個心腸是好是壞.. >.<

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0