標題: 六歲男英曲等收養.. [打印本頁]

作者: PHILIP    時間: 2010-9-18 08:08 PM     標題: 六歲男英曲等收養..

又係d 主人為左個女鼻敏感想找愛狗人士領養
男仔,識去厠所,約六歲左右,自小只餵乾狗糧,沒有任何皮膚病,十分健康。

如果有人有興趣.. 請pm我啦.. thx

附件: co1.jpg (2010-9-18 08:08 PM, 381.5 K) / 該附件被下載次數 1
作者: irischan345    時間: 2010-9-19 04:56 PM

狗主搵人收養狗狗已有1年, 狗狗已6歲, 仲有幾多年呢, BB 都大啦, 不如養埋落去啦..
作者: Irislam    時間: 2010-9-20 12:18 PM

佢好靚仔呀, 真激氣比d所謂既主人激死
作者: Irislam    時間: 2010-9-20 12:25 PM

可否post到FB呀?
作者: steffi    時間: 2010-9-20 01:49 PM

其實好矛盾,見到呢d case,幫隻狗狗搵另一住好人家,就好就助長左d人郁d就因小事而棄養,
唔幫隻狗仔搵另一個主人,又怕原本個主人會好唔人道咁放棄狗狗...
都唔知點做好
作者: PHILIP    時間: 2010-9-20 02:18 PM

QUOTE:
原帖由 Irislam 於 2010-9-20 12:25 PM 發表
可否post到FB呀?
我post左.. 你都可以再post. thx
作者: PHILIP    時間: 2010-9-20 02:20 PM

QUOTE:
原帖由 steffi 於 2010-9-20 01:49 PM 發表
其實好矛盾,見到呢d case,幫隻狗狗搵另一住好人家,就好就助長左d人郁d就因小事而棄養,
唔幫隻狗仔搵另一個主人,又怕原本個主人會好唔人道咁放棄狗狗...
都唔知點做好
我覺得 .. 幫得就幫.. 始終都係小生命..
而助長左d人郁d就因小事而棄養??? 我估就唔會.. 因為就算你唔幫d小動物.. 佢都一樣會係o甘.. dd係天生.. 不負責任..
作者: whisky511    時間: 2010-9-25 12:46 PM

QUOTE:
原帖由 Irislam 於 2010-9-20 12:18 PM 發表
佢好靚仔呀, 真激氣比d所謂既主人激死
好難得!6歲仲貢靚仔,應該唔難搵到人領養

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0