標題: 大家訂左傘o既.. 入黎睇下.. 就快煩死我 [打印本頁]

作者: PHILIP    時間: 2010-5-26 12:41 PM     標題: 大家訂左傘o既.. 入黎睇下.. 就快煩死我

o岩o岩打去整傘果度.. 諗住俾錢佢地整版.. 點知仲現在先同我講話23吋摺傘無晒貨..

我收左o甘多人錢先同我講無貨.. 係唔係玩野..

我就快煩死..

搵第2間整又無一間肯整o甘少..

現在都唔知點...

一係就轉21吋摺傘...有無問題呢??
21吋摺係同23吋摺價錢一樣.. 因為21吋要俾多千幾蚊setup charge..
不過21吋係3摺.. 摺埋會細把d...
23吋係2摺.. 會大把d.. 但堅固d.. 不過無貨啦..  

圖片附件: 3003_Dove_umbrella.png (2010-5-26 02:55 PM, 46.51 K) / 該附件被下載次數 187

作者: 小肥    時間: 2010-5-26 02:05 PM

我冇所謂, 因為我訂直傘,
不過我未入錢, 可以入你就話我知喇
作者: Louise    時間: 2010-5-26 02:46 PM

佢會唔會話幾時有貨, 如果唔係要等好耐, 都可以等下, 如果唔係21吋艭钂又唔知一唔一樣, 如果唔同, 又要退返差額就仲煩, 所以我覺得可以睇下佢幾耐會有返貨先再決定
作者: PHILIP    時間: 2010-5-26 02:50 PM

QUOTE:
原帖由 Louise 於 2010-5-26 02:46 PM 發表
佢會唔會話幾時有貨, 如果唔係要等好耐, 都可以等下, 如果唔係21吋艭钂又唔知一唔一樣, 如果唔同, 又要退返差額就仲煩, 所以我覺得可以睇下佢幾耐會有返貨先再決定
好耐都唔會有貨.. 因為要人地有人訂1500把..佢先會訂貨..
而21吋係同23吋價錢一樣..
作者: steve1222    時間: 2010-5-26 02:56 PM

我無所謂,麻煩PHILIP你安排
作者: Irislam    時間: 2010-5-26 03:19 PM

我ok, 麻煩晒~
作者: Jeanis    時間: 2010-5-26 03:24 PM

我冇問題, 麻煩晒你啦philip,
唔使煩死, 大家明白o既, take it easy
作者: teresatyk    時間: 2010-5-26 03:36 PM

其實怎樣我都冇問題,反正價錢都一樣, 21 吋 OK ,
如果退錢重煩,麻煩晒 Philip
作者: arbow2003    時間: 2010-5-26 03:40 PM

It's okay! Thanks
作者: steffi    時間: 2010-5-26 05:23 PM

我OK~~唔該哂..唔好咁煩啦..philip
作者: jimmy237    時間: 2010-5-26 05:50 PM

我只訂直傘,所以我無問題.
作者: Lew    時間: 2010-5-26 06:35 PM

No matter it is 21"  or 23", it's ok for me.  Thanks, Philip!
作者: wallis    時間: 2010-5-26 07:41 PM

我都無訂摺傘, 不過我覺得好少問題啫, 我估應該多數人都ok既, 唔洗咁煩啊!
作者: jason162    時間: 2010-5-26 09:29 PM

Hi Philip,

21" 無問題, 辛苦你啦....
作者: 我愛英曲    時間: 2010-5-26 10:50 PM

我都無問題
作者: HILL爸    時間: 2010-5-27 01:09 AM

philip,真係麻煩晒你.....我地咩size都無問題,只要係英曲大聯盟嘅嘢,我地一定支持!
作者: citylifehk123    時間: 2010-5-27 01:25 PM

無問題啦,麻煩你Philip.
作者: donaldduck_bb    時間: 2010-5-27 04:12 PM

size冇問題呀.. 麻煩你就真啦盟主~~

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0