標題: 因為已經唔夠時間整月曆了.. 所以唔等其他人了.. [打印本頁]

作者: PHILIP    時間: 2010-1-1 10:58 PM     標題: 因為已經唔夠時間整月曆了.. 所以唔等其他人了..

所以 emmadad/emmamammy  同 benny.. 都要下年先整了..
sorry呀..
作者: jimmy237    時間: 2010-1-2 06:37 PM

你都已經寫明22號 dead line, 再比多成個星期寬限期,仲係未比錢, 你已經人致意盡了.
佢地都唔會掛你的.希望可以快d完成....期代.

班班1月25日唔知趕唔趕得到?
作者: Benny    時間: 2010-1-2 11:51 PM

Sorry, 很忙唔記得, 現在可不可以, 怎入錢?
作者: PHILIP    時間: 2010-1-3 09:58 AM

QUOTE:
原帖由 Benny 於 2010-1-2 11:51 PM 發表
Sorry, 很忙唔記得, 現在可不可以, 怎入錢?
今日or明天內 send相俾我.. 同埋入錢去 XXXXX 啦..
send完 send個e-mail話我知.. thx
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2010-1-3 10:49 PM

QUOTE:
原帖由 PHILIP 於 2010-1-3 09:58 AM 發表

今日or明天內 send相俾我.. 同埋入錢去 287-6-223039啦..
盟主, 不如你打一打電話俾Benny, 咁even佢有online都知今日or明天內 send相俾你
作者: PHILIP    時間: 2010-1-4 01:34 AM

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2010-1-3 10:49 PM 發表

盟主, 不如你打一打電話俾Benny, 咁even佢有online都知今日or明天內 send相俾你
我邊有佢phone no呢..
如果佢真係想整.. 就會緊張啦.. 就會時時睇住啦.. 如果唔緊張的話.. o甘等下年先整都唔係問題了.. ^^
因為真係唔等得o甘耐.. 家下都一月了..
作者: PHILIP    時間: 2010-1-5 02:12 AM

QUOTE:
原帖由 PHILIP 於 2010-1-3 09:58 AM 發表

今日or明天內 send相俾我.. 同埋入錢去 XXXXX 啦..
因為已經過左好多日了.. sorry呀.. 下年再幫你整啦..
作者: Benny    時間: 2010-1-5 05:20 PM

真係very sorry. 唯有下年啦.

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0