標題: 7個月大英曲仔待領養 [打印本頁]

作者: Lew    時間: 2009-11-4 03:01 PM     標題: 7個月大英曲仔待領養

[在新視窗顯示]

有冇人可以領養99呀?
作者: Irislam    時間: 2009-11-4 05:24 PM

唉.......7個月就遺棄佢D人真係xyxyxyz佢都嫌少
作者: Jade    時間: 2009-11-4 06:04 PM

吓........即係咩, 即係一拎返屋企就後悔嗱,

但由第二面睇, 咁都有好處既, 愈細愈容易搵到好人家.

但而家d人真係愈嚟愈變態,
作者: PHILIP    時間: 2009-11-4 06:58 PM

7個月.. 應該好快有人收養o既.. .好過佢等狗狗7歲先唔要o既
作者: amycobychan    時間: 2009-11-4 08:29 PM

姑婆婆又記起"薯don".."冬姑"..etc 都有好主人收養d個案....

car car..
祝福你都找到真的愛你的主人...
又願佩得你祝福的人先至可以帶你回家
作者: donaldduck_bb    時間: 2009-11-5 09:49 AM

政府都宣傳左咁耐"停一停.. 諗一諗..", 點解仲有咁多人咁咖..

希望bb快0的搵到個好人家啦~~ 一世都要快快樂樂呀.. 唔好記住個衰主人呀..
作者: jimmy237    時間: 2009-11-5 10:49 PM

隻曲曲好靚....好快就會有人收養佢, 話唔定已經比你領養左.
作者: Lew    時間: 2009-11-6 11:58 AM     標題: 回復 #7 jimmy237 的帖子

我冇領養呀!2隻99對我嚟講已經夠啦,再多一隻嘅話,我Handle唔到。

呢個Post係朋友forward俾我,睇吓呢度有冇朋友可以考慮吓去SPCA領養呢隻99。
作者: HILL爸    時間: 2009-11-6 01:39 PM

咁細個就比人遺棄真係慘, 希望快啲有人收養佢啦.
作者: djela    時間: 2009-11-6 05:02 PM

作者: Boy媽咪    時間: 2009-11-6 09:34 PM

俾人hold左喇!
作者: Lew    時間: 2009-11-6 10:09 PM     標題: 回復 #11 Boy媽咪 的帖子

Hope this dog has a brand new life soon!
作者: PPMOK    時間: 2009-11-12 10:27 PM

好開心99有新生活!祝福牠開心•快樂!

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0