標題: 新会員報到 [打印本頁]

作者: PPMOK    時間: 2009-5-4 10:20 PM     標題: 新会員報到

HI,

各位好嗎!我們是初到貴境的新會員PPMOK,因為不太懂電腦,故弄了這刻才撞入來,我們早在去年底便想加入,帶PP去参加

曲架同樂日,但等不到了!PP在去年12月10日晚上6時1O分走了!PP是我們的九歲曲架犬.牠有無盡的優點,是美好的回

憶!!我們不懂將相貼上,有機會參加聚會才暢該,遲些再說.
作者: donaldduck_bb    時間: 2009-5-5 12:53 PM

歡迎你呀~~~

我家曲架叫bubi 呀~~ 個衰女0尋晚有整左篤尿我嘆.. 不過依然攬住佢睏左成晚..
作者: Pickle    時間: 2009-5-5 03:21 PM

hi, i am pickle
作者: steve1222    時間: 2009-5-5 04:49 PM

你好呀歡迎加入英曲既大家庭,多點上來分享與PP的樂事呀^^
我有個囡囡都去左彩虹橋,叫薯仔妹妹,我諗佢地應該係果到認識左,重會一齊玩~
作者: yip999    時間: 2009-5-5 04:55 PM

歡迎你呀~~~加入我地大家庭....我隻曲曲今個月就一歲...而我隻囡囡剛剛離開左我地一年.....希望pp在彩紅橋上能夠和囡囡做朋友!!
作者: Irislam    時間: 2009-5-5 05:49 PM

Hello~
有時間多d上黎來分享同PP既美好回憶呀....
我有個1隻啡色英曲女 --- beBe, 1隻黑色英曲仔 -- 東東 & 1隻唐狗仔 --- 涼粉, 係彩虹橋等緊我,不過佢地應該同你果隻玩緊lu, 所以你唔駛擔心呀

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0