標題: 三歲小Coffee looking for a warmest home~ [打印本頁]

作者: steffi    時間: 2009-1-23 01:49 PM     標題: 三歲小Coffee looking for a warmest home~

我都係幫朋友問~上過去睇COFFEE...

三歲
男仔(未絕育)
性格好動友善,痴人,精靈,好動
五官端正,毛色靚柔順
只吃狗糧,不論牌子,不好零食,愛咬玩具
體重13KG以下,身型不大,不常吠
懂Sit 及 hand hand
每日出街即去大小便,忍耐力可維持整天,若廁所非太濕,懂自行於廁所解決
缺點︰耳仔敏感,需滴耳葯水 (個人經驗而言:非長期病患,應該每日滴葯水一次,維持兩星期,應可痊癒~)
稍為好動,要些少愛心耐性調教
歷史︰前主人於街上紙箱中拾回家,唯家中太太懷孕,不幸對COFFEE產生皮膚敏感
現時於慈雲山村朋友家中暫養
作者: rabbitsarah    時間: 2009-1-23 04:55 PM

希望可以搵到一個溫暖嘅家
作者: citylifehk123    時間: 2009-1-23 09:32 PM

有沒有coffee的相可以一看?
我本身都想養多一隻曲架,為COLA找番個伴
作者: steffi    時間: 2009-1-28 11:57 PM

各位...COFFEE有好消息..
因為小COFFEE經已安置係我屋企...
興幸佢同妹妹,囡囡同一隻貓仔都相處和洽...
唯一問題係佢對洗耳水好敏感...會反抗...
因為佢耳仔好大陣味...所以會帶佢去睇醫生...
希望我地同佢可以一齊克服洗耳呢關...咁就可以同妹妹湊成一個「好」字喇
作者: amycobychan    時間: 2009-1-29 12:27 AM

QUOTE:
原帖由 steffi 於 2009-1-28 11:57 PM 發表
各位...COFFEE有好消息..
因為小COFFEE經已安置係我屋企...
興幸佢同妹妹,囡囡同一隻貓仔都相處和洽...
唯一問題係佢對洗耳水好敏感...會反抗...
因為佢耳仔好大陣味...所以會帶佢去睇醫生...
希望我地同佢可 ...
Congratulations!  
祝福coffee仔快d克服耳仔ge問題去過d開心ge新生活ar

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0