標題: ~ 讓更多朋友像我們一樣愛狗 ~ [打印本頁]

作者: 531elmo    時間: 2008-11-27 04:10 PM     標題: ~ 讓更多朋友像我們一樣愛狗 ~

~ 讓更多朋友像我們一樣愛狗 ~

聖誕新年又黎啦, 係咪計劃緊送咩禮物俾你既至親?
身為愛狗一族嘅你, 有冇諗過將你愛狗嘅信念傳達俾其他親朋好友,
令更加多人愛狗錫狗?令朋友認識你愛犬既品種, 增進養狗嘅知識,  
等佢地都分享到養狗嘅樂趣?
係黎緊嘅聖誕新年, 不妨送本愛犬系列叢書俾佢地,
等佢地都一齊成為愛狗一族啦!!

推廣期特別優惠 :
凡訂購任何愛犬系列叢書30本或以上, 可享七折優惠 ;
訂購50本以上, 則可享半價優惠; 任何訂購均有免費送貨服務 ;
如有查詢或訂購, 請電郵 dogsky501@yahoo.com.hk聯絡

*免費送貨服務只限一個地點
*是次推廣只接受COD形式付款

作者: 基斯仔仔    時間: 2008-12-18 12:09 PM     標題: ~_~

買了 HAHA 岩岩出就即刻買左 佢入面D資料真係好詳細 大家直得一買
作者: Jeanis    時間: 2008-12-18 04:26 PM

本書真係整得好有心機
作者: rabbitsarah    時間: 2009-1-12 04:52 PM

我都係靠佢幫Sorella 媽咪接生
作者: amycobychan    時間: 2009-1-13 10:05 AM

我都係因為這本書才知道this web.,亦都知多好多Cocker的野
作者: PHILIP    時間: 2009-1-13 10:12 AM

QUOTE:
原帖由 amycobychan 於 2009-1-13 10:05 AM 發表
我都係因為這本書才知道this web.,亦都知多好多Cocker的野
OIC.  o甘又真係要多謝d本書先得呢.. ^^
作者: tammy    時間: 2009-1-13 10:47 AM

QUOTE:
原帖由 PHILIP 於 2009-1-13 10:12 AM 發表

OIC.  o甘又真係要多謝d本書先得呢.. ^^
要多謝英曲大聯盟會員Abby

我地Cocker先可以喺呢系列排第一

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0