標題: 英曲夫婦代領 [打印本頁]

作者: 531elmo    時間: 2008-6-4 03:40 PM     標題: 英曲夫婦代領

希望能有愛心人能收養,但必須兩隻一齊收養,因牠們自小就一同長大,一同生活,所以牠們非常恩愛

英曲夫婦
作者: 我愛英曲    時間: 2008-6-4 04:37 PM

好似係.......
作者: Irislam    時間: 2008-6-4 06:01 PM

點解咁熟口面既, 佢應該係我地MEMBER黎過喎???
作者: ceci_mina    時間: 2008-6-4 06:14 PM

哇!兩公婆一齊唔要?點可以咁咖!

Nick仔:佢地係咪剛生完曲曲BB既~~~~(係我Nick仔講~~唔係我媽媽講啊!唔關我媽媽事~~~我認到其中一張相相)

作者: Jade    時間: 2008-6-4 06:17 PM

QUOTE:
原帖由 Irislam 於 4/6/2008 18:01 發表
點解咁熟口面既, 佢應該係我地MEMBER黎過喎???
我都覺得好熟口面,
作者: ceci_mina    時間: 2008-6-4 06:22 PM

細曲:呢張相真係見過啊!~~~

Nick仔:佢地係~~~Chloe & Vodka (KaOne)~~~

Ceci:你兩個野唔好口多多~~~~

附件: 5298B60F-3820-4AD5-8042-FE39C8803A7B.jpg (2008-6-4 06:22 PM, 24.35 K) / 該附件被下載次數 2
作者: 531elmo    時間: 2008-6-4 08:55 PM

係咪會員都好, 希望有人幫到佢地啦~
(我post出黎只係想幫幫手, 希望各位幫忙rehome, 隻狗係邊個已經唔重要...)
作者: 531elmo    時間: 2008-6-4 09:03 PM

係咪會員都好, 希望有人幫到佢地啦~
(我post出黎只係想幫幫手, 希望各位幫忙rehome, 隻狗係邊個已經唔重要...)
作者: tammy    時間: 2008-6-4 11:34 PM

祝福Chloe & Vodka
作者: cherryahb2    時間: 2008-6-5 12:03 AM

唉.....................................
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2008-6-5 12:39 AM

what happen??????????
作者: lichingho    時間: 2008-6-5 03:15 AM

這麼大鑊,唉
作者: fyf519    時間: 2008-6-5 09:28 AM

我睇到張相都覺得好面熟, 唉~點解又唔要佢地
作者: sunnysideup    時間: 2008-6-5 09:41 AM

睇到就心"嗡"..... 係咪有好大嘅苦衷?
作者: p4uL1N3    時間: 2008-6-5 09:50 AM

e家又唔要...當初點解要生bb既??
作者: shiuhang    時間: 2008-6-5 09:59 AM

一睇就知邊個啦.... 養咁多隻.... 都唔考慮下自己能力...

作者: Irislam    時間: 2008-6-5 11:05 AM

有無攪錯呀, 生完又唔要狗狗既父母
作者: Janice    時間: 2008-6-5 12:33 PM

唉...........
作者: peggy    時間: 2008-6-5 01:08 PM

要仔唔要乸.......
作者: 531elmo    時間: 2008-6-5 01:28 PM

發生咁既事大家都唔想既... 係未知道實質情況前, 不如focus睇下有冇朋友可以幫手..
作者: Sue    時間: 2008-6-5 01:35 PM

作者: Jade    時間: 2008-6-5 02:05 PM

作者: Jeanis    時間: 2008-6-5 02:48 PM

真係聞者心酸,見者流淚喎!
作者: PHILIP    時間: 2008-6-5 02:51 PM

希望快d有人幫手收養佢地啦..
作者: donaldduck_bb    時間: 2008-6-6 10:10 AM

... 我見到呢個人除左post左狗狗俾人領養0既post.. 仲有一個post係賣車..

究竟係咩一回事哩?? 係咪真係有苦衷??

不過點都好.. 唔見佢放棄bb 0既post.. 相信要仔唔要乸0既機會好大.. 唉
作者: yip999    時間: 2008-6-6 12:27 PM

可能d bb一早就賣左呢.....8隻喎...細既可以賣到錢...大既就要叫人領養
作者: ceci_mina    時間: 2008-6-6 12:48 PM

或者佢有苦衷呢~~~經濟問題~~或者~~~~~唉~~~~~~
我反而諗緊點解唔見佢隻雪橇有出post~~~~
而家狗狗搵 到屋企最重要~~~~有無人收留啊!
睇見佢地就諗起我屋企果兩個搞搞震兩公婆,同埋都係狗夫婦要分開就好慘喇!成世未必見得返~~~

作者: angel    時間: 2008-6-6 01:27 PM

唉, 好慘呀
唔知你有咩問題咁困難唔可以再養佢地, 但只希望你幫佢地找到頭好人家先好放棄囉!
作者: 小狗    時間: 2008-6-6 03:19 PM

我睇到個post覺得好唔開心囉
作者: bibitsoi    時間: 2008-6-6 07:27 PM

QUOTE:
原帖由 ceci_mina 於 2008-6-6 12:48 PM 發表
或者佢有苦衷呢~~~經濟問題~~或者~~~~~唉~~~~~~
我反而諗緊點解唔見佢隻雪橇有出post~~~~
而家狗狗搵 到屋企最重要~~~~有無人收留啊!
睇見佢地就諗起我屋企果兩個搞搞 ...
佢玩完就唔要,你可以幫佢搵到幾多個屋企?可以幫佢收留幾多隻?
作者: wing    時間: 2008-6-6 11:42 PM

作者: bonniechan97    時間: 2008-9-28 09:06 PM

任何理由都不對,我隻狗是我同前度男友住一起養,分左手,我無金錢能力,都沒有放棄他,一起租住套房仔,令願自己唔shopping,都要買最好狗糧俾他,現在好些,令願自己辛苦,租一個七百餘呎村屋俾他走下,自己早兩個鐘起身搭車返工,放工一定同他去街呵嗅嗅,他們不怕辛苦陪伴渡過難關!你們可能有很多朋友,但他們只有你一個朋友甚至家人!請珍惜這十年!

作者: 忌廉媽咪    時間: 2008-9-28 10:09 PM

d狗家陣有人領養未?好慘
作者: Sue    時間: 2008-9-29 02:24 PM

仲未尋到家 ,好可憐
作者: HILL爸    時間: 2008-9-30 03:30 PM

唔知狗主有咩苦衷, 唔知你生活有幾困難,
但係我只係知道狗狗會為你100%付出,
我諗狗狗唔會要求食好住好, 只係希望可以永遠留係主人身邊,
就算真係有人領養,狗狗都唔會好似以前一樣咁開心,
如果你真係有當狗狗係你家庭嘅一份子, 就唔應該將佢地輕易放棄,
大家一斉生活都可以算係一種緣份, 希望狗主慎重考慮唔好放棄佢地.....

mad:

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0