標題: brandy同大家講再見和多謝 [打印本頁]

作者: qqdog    時間: 2007-3-3 09:05 PM     標題: brandy同大家講再見和多謝

brandy已經到了彩虹橋玩. 他托我同大家講聲再見, 同埋多謝. 我和brandy好多謝和感激大家一直的愛護和支持, 同佢玩同佢食   能夠認識到大家和大家的曲曲&狗狗是brandy的福氣! 我和他都會祝福大家, 永遠健康快樂!!

http://brandy9.mysinablog.com/
作者: wing    時間: 2007-3-3 09:17 PM

唔好太傷心啊! brandy 永遠都咁愛你
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2007-3-3 09:31 PM

queenie保重呀!
雖然只見過brandy一次
但呢一刻我都.............
有乜需要call我啦!
作者: wallis    時間: 2007-3-3 09:50 PM

保重呀
作者: 波比媽    時間: 2007-3-3 09:53 PM

brandy..祝你去到彩虹橋繼續開開心心健健康康咁生活..
Queenie 你亦都要振作啊..

作者: Irislam    時間: 2007-3-3 09:54 PM

Queenie,

你放心啦! Brandy已於彩虹橋快樂地奔跑, 我已通知我兩個小朋友照顧brandy架喇
作者: Hinckley    時間: 2007-3-3 09:54 PM

我雖然未曾見過Brandy!但感覺好close!
Qeenine你要振作!
Brandy!願你快快樂樂,活在彩虹橋!

附件: 彩虹橋.JPG (2007-3-3 09:54 PM, 149.61 K) / 該附件被下載次數 0
作者: Elsa    時間: 2007-3-3 10:40 PM

我都有兩隻狗狗在彩虹橋同brandy玩架..希望佢地做成老友記啦
作者: joyce815815    時間: 2007-3-3 10:45 PM

雖然我同你地未見過面,
但繁都一定要振作呀~~ Brandy係另一面一定會好開心好快樂咁等你GA~~
作者: 忌廉媽咪    時間: 2007-3-3 11:50 PM

唔好太傷心啊 !Brandy一定會去到彩虹橋度快快樂樂生活!

作者: 小老三    時間: 2007-3-4 12:34 AM

你要振作呀, BRANDY佢希望你O係度生活得快快樂樂O架
作者: lichingho    時間: 2007-3-4 12:39 AM

雖然我未見過Brandy, 但知道佢係一隻好乖同好幸福既狗狗
記住,佢會係彩虹橋等你同佢一齊玩架,到時你地又可以再見
Queenie, 請你唔好太傷心,保重
作者: Chermaine    時間: 2007-3-4 02:28 AM

queenie,你要振作呀!!
brandy唔想見到你為咗佢而唔開心!!!
作者: Emily    時間: 2007-3-4 04:55 PM

祝brandy以後既日子會繼續開開心心
作者: chimil    時間: 2007-3-4 07:00 PM

QUEENIE:
我相信你會樂觀面對的
你和brandy的相遇,已經是最美的一章
作者: sunnysideup    時間: 2007-3-4 11:43 PM

你要振作呀, Brandy唔想見到你唔開心架, 深深祝福Brandy在彩虹橋快樂生活下去...
作者: qqdog    時間: 2007-3-5 12:15 AM

對咁多位o既支持和祝福, 我地無言感激!
我地和brandy都深深感受到!
我已經準備了brandy最愛的雞脾, 飯團, 芝士包包, 牛肉汁, 南瓜蛋糕, 雞肉條, 魚魚, 骨頭餅, 豆腐...... 明天送給brandy, 並會帶上你們的祝福給他!
作者: 531elmo    時間: 2007-3-5 12:43 AM

肉身只是一個形態, brandy會繼續在你身邊的, 你可以感覺得到 ...
作者: Hinckley    時間: 2007-3-5 01:42 AM

QUOTE:
原帖由 qqdog 於 2007-3-5 12:15 AM 發表
對咁多位o既支持和祝福, 我地無言感激!
我地和brandy都深深感受到!
我已經準備了brandy最愛的雞脾, 飯團, 芝士包包, 牛肉汁, 南瓜蛋糕, 雞肉條, 魚魚, 骨頭餅, 豆腐...... 明天送給brandy, 並會帶上你們的祝福給 ...
Brandy一定會好開心,有你呢位主人陪伴到最後…
作者: Jade    時間: 2007-3-5 01:57 AM

Brandy,

byebye嘞, 我哋第日喺彩虹橋度見啦.....

到時你記得介紹自己我係brandy呀....

你會無病無痛喺彩虹橋度好開心咁生活
作者: Sue    時間: 2007-3-5 11:34 AM

Queenie: 你不要太難過,Brandy能成為你中一份子,與你一起生活,我們能認識你一家,這是大家檭蠔!!   希望日後你能抽空參加活動/聚會。

p.s.  我3隻狗狗會陪伴Brandy,請放心。
作者: ceci_mina    時間: 2007-3-5 11:38 AM

唔好太難過呢∼∼∼
有一日我地一定會去到彩虹橋一齊玩喔!∼
作者: PHILIP    時間: 2007-3-5 12:59 PM

希望你唔好太難過, 不過我都知好難...加油
我都會叫fefe陪下brandy架.
作者: kayan_li    時間: 2007-3-5 04:33 PM

祝brandy以後快樂地生活....

主人queenie要振作呀!!!
作者: qqdog    時間: 2007-3-6 01:17 AM

我們今天已暫別brandy, 但我相信我們會再見的!
看著他如熟睡般的樣子, 依然可愛, 我們總算感到安慰!
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2007-3-6 01:37 AM

QUOTE:
原帖由 qqdog 於 2007-3-6 01:17 AM 發表
我們今天已暫別brandy, 但我相信我們會再見的!
看著他如熟睡般的樣子, 依然可愛, 我們總算感到安慰!
係呀!我地只係暫別brandy, 我地一定會再見的!

有一座橋連接天與地,
叫做「彩虹橋」,
因為它有著繽紛的色彩,
橋的這一端,
是綿延的草原,
山兵與河谷,一片綠草如茵。
每當深愛的寵物死後,
他就會去那個地方。
那裡永遠都有食物、水和溫暖的春天。
老而贏弱的動物再度年輕,
殘廢的再度健全,
整日一起玩耍。
牠們只缺少一樣東西,
少了在地上愛牠們的那個特別的人。
所以
他們每天玩、每天奔跑。
直到有一天,
其中一隻突然停止玩耍,
抬頭看!鼻子掀動!耳朵豎直!眼睛睜大!
突然從動物群中跑開!
牠看見了你!
當你和你特別的朋友再相遇,
你將牠抱在懷中,
你的臉被親了又親;
你再一次凝視信賴你的那對眼睛。
然後你們就可以一起走過彩虹橋
永不再分離。

---------------艾倫•諾瓦克

附件: p7-4-pic-01.jpg (2007-3-6 02:33 AM, 27.81 K) / 該附件被下載次數 0

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0