標題: 狗狗 Cocker新年剪靚裝!! [打印本頁]

作者: dogdogday    時間: 2007-1-15 05:26 PM     標題: 狗狗 Cocker新年剪靚裝!!

各大報章,雜誌, TVB, CABLE TV, 等尊題介紹狗狗地各種服務
請親自來體驗一下 : 比想像更好更完美

資深美容師, 全部手剪靚裝(3-4小時),非一般電鏟快剪可比
採取開放式美容房,可直接看到美容過程
美容前後,狗狗也可自由玩耍, 不需長時間困籠
尊業 + 耐性 + 細心 = 完美

英曲大聯盟會員, 送 $50 大利是禮券!!

地點: 跑馬地成和道一號一樓 (www.dogdogday.com)
收費: 由 $380 起

想過一個好運又好靚的新年, 請打3676-1013預約啦!

作者: ceci_mina    時間: 2007-1-16 10:50 AM

哇∼∼∼好遠喔!
作者: 小老三    時間: 2007-1-16 11:40 AM

係咪賣緊廣告呀
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2007-1-16 12:35 PM

QUOTE:
原帖由 小老三 於 2007-1-16 11:40 AM 發表
係咪賣緊廣告呀
Dogdogday俾英曲會員優惠哇 ....點算係賣緊廣告呀
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2007-1-16 12:36 PM

QUOTE:
原帖由 ceci_mina 於 2007-1-16 10:50 AM 發表
哇∼∼∼好遠喔!
巧遠咩順便探吓3兄妹Lor
作者: ceci_mina    時間: 2007-1-16 12:45 PM

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2007-1-16 12:36 PM 發表

巧遠咩順便探吓3兄妹Lor
去美容多數得Nick Nick噃!一陣我阿仔多手又多口煩到三兄妺怕鬼左佢哇!~
講起跑馬地,舊年我地帶過細曲去果頭,之後佢返屋企無啦啦扮馬叫喎!呵!呵!~~
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2007-1-16 01:05 PM

QUOTE:
原帖由 ceci_mina 於 2007-1-16 12:45 PM 發表

去美容多數得Nick Nick噃!一陣我阿仔多手又多口煩到三兄妺怕鬼左佢哇!~
講起跑馬地,舊年我地帶過細曲去果頭,之後佢返屋企無啦啦扮馬叫喎!呵!呵!~~
三兄妺唔會怕鬼左Nick Nick噃
頂多3個圍打佢
細曲去完跑馬地扮馬叫
甘見到d豬豬咪扮豬叫
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2007-1-17 12:06 AM

係wor~ 又係時候同嘉嘉剪毛.....月尾同佢剪, 下月中新年就靚晒!^^
作者: 小狗    時間: 2007-1-17 12:49 PM

佢地都幾攪嘢噃,唔通呢D係佢地O既技能 nick nick係屋企扮馬叫, 我mocha就份狼叫.重叫得好鬼似tim噃
作者: ceci_mina    時間: 2007-1-17 01:03 PM

QUOTE:
原帖由 小狗 於 2007-1-17 12:49 PM 發表
佢地都幾攪嘢噃,唔通呢D係佢地O既技能 nick nick係屋企扮馬叫, 我mocha就份狼叫.重叫得好鬼似tim噃
我家係細曲扮馬叫,Nick仔又扮細曲一齊叫~~
Nick仔最鍾意扮細曲打啊欠~~左一聲右一聲咁~~
好似我屋企多左兩隻「吸毒犬」(毒引發作哇!)

作者: Hinckley    時間: 2007-2-26 10:01 PM

QUOTE:
原帖由 ceci_mina 於 2007-1-16 12:45 PM 發表

係咪即係遄u地」下「跑」鱄荌憿A然後扮「馬」叫呀?

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0