標題: Brandy 14歲生日會 9-12-06 Video & Photo [打印本頁]

作者: PHILIP    時間: 2006-12-10 12:27 AM     標題: Brandy 14歲生日會 9-12-06 Video & Photo

暗就暗左d, 希望唔好介意啦.

相片: 請click下面條link
http://pfhouse.net/function/brandy9-12-06/Brandy
作者: Irislam    時間: 2006-12-10 12:38 AM

PHILIP, 睇唔到既?
作者: 531elmo    時間: 2006-12-10 01:13 AM

睇到啦~~
thank you philip~~
作者: qqdog    時間: 2006-12-10 01:53 AM

Philip, 真係好唔該你呀, 又幫我地影相又拍 video, 仲咁快手
我會 post 埋o的相 & video 上o黎, 到時大家一齊睇o丫

P.S. Brandy 今日玩得好開心, 而家仲訓到好似傻朱朱咁

作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-12-10 10:53 AM

philip,
唔該哂....video同相都巧正正
作者: keroppi    時間: 2006-12-10 11:04 AM

嘻嘻, 我都影左0的相, 大家可以click下面的相簿參觀下~~

http://hk.photos.yahoo.com/keroppi_pretty

作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-12-10 11:15 AM

QUOTE:
原帖由 keroppi 於 2006-12-10 11:04 AM 發表
嘻嘻, 我都影左0的相, 大家可以click下面的相簿參觀下~~

http://hk.photos.yahoo.com/keroppi_pretty

金比媽
我想耍3兄妹d full size既相呀!
可以send俾我嗎
作者: Irislam    時間: 2006-12-10 12:04 PM

philip, 你影d相好靚
得閒send返qq&chacha既rorignal size比我呀, thx!

p.s. danny都影左d相, 大家有時間睇睇呀, 條link係下面:
http://www.fotop.net/Irislam/Irislam11

作者: keroppi    時間: 2006-12-10 12:51 PM

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2006-12-10 11:15 AM 發表

金比媽
我想耍3兄妹d full size既相呀!
可以send俾我嗎
當然無問題啦, 你抄低個相number之後pm俾我, 加埋你個e-mail啊!!
作者: keroppi    時間: 2006-12-10 12:58 PM

QUOTE:
原帖由 Irislam 於 2006-12-10 12:04 PM 發表
philip, 你影d相好靚
得閒send返qq&chacha既rorignal size比我呀, thx!

p.s. danny都影左d相, 大家有時間睇睇呀, 條link係下面:
http://www.fotop.net/Irislam/Irislam11
我想要danny的original size 相啊..唔知可唔可以send俾我呢?
作者: 531elmo    時間: 2006-12-10 01:33 PM

大家d相好靚噃~

http://photos.yahoo.com/hblkatma
作者: Elsa    時間: 2006-12-10 01:50 PM

啲相好靚呀...多謝philip &所有狗友
作者: qqdog    時間: 2006-12-10 07:45 PM

多謝咁多位朋友仔影o既靚相, 同埋真係好多謝你地噚日o既出席.

我post o左o的相 & video o係度, 你地得閒o黎睇睇啦:

http://brandy9.mysinablog.com
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-12-10 07:46 PM

我都有相

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/bumblebeesjp/my_photos
作者: ceci_mina    時間: 2006-12-10 11:48 PM

嗚∼∼∼∼∼無去到∼∼∼∼
寶貝女你做咩家下先起水哇∼∼∼∼
作者: 波比媽    時間: 2006-12-11 12:00 AM

QUOTE:
原帖由 ceci_mina 於 2006-12-10 11:48 PM 發表
你前幾日好似擔心緊佢點解仲唔起水架喎
佢咁乖女..知你擔心佢..佢即刻起水喇..
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-12-11 01:03 AM

QUOTE:
原帖由 ceci_mina 於 2006-12-10 11:48 PM 發表
哇 ~~~我個日巧"魚"呀
一去認鬼錯elmo係你呀(‵蚰弧t呀)
嗚 ~ 嗚 ~ 嗚 ~
作者: 531elmo    時間: 2006-12-11 01:25 AM

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2006-12-11 01:03 發表

哇 ~~~我個日巧"魚"呀
一去認鬼錯elmo係你呀(‵蚰弧t呀)
嗚 ~ 嗚 ~ 嗚 ~
wah hahaah~~ ceci個樣精靈過我好多噃~~我又 lun毛既..你叫我個下..我心諗:咦?點解咁快俾人點相既?

btw, 你柄好d未呀?
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-12-11 01:30 AM

QUOTE:
原帖由 531elmo 於 2006-12-11 01:25 AM 發表

wah hahaah~~ ceci個樣精靈過我好多噃~~我又 lun毛既..你叫我個下..我心諗:咦?點解咁快俾人點相既?

我第一次見ceci.......遮打花園哇...夜麻麻唔夠光呀...所以唔認得咁多

柄好dd啦而家勁勁咳呀...一瞓低就咳呀....鳴~~巧慘呀
作者: 忌廉媽咪    時間: 2006-12-11 06:08 AM

睇見都覺得開心!下次預埋我
作者: ceci_mina    時間: 2006-12-11 09:36 AM

QUOTE:
原帖由 531elmo 於 2006-12-11 01:25 AM 發表

哈!哈!~~~~乜原來我地咁似樣呢?!
怪不得我會聽得明你D鄉下話啦!呵!~~
不過~~我地隻曲好明顯唔同色噃!我仲要兩隻啡添~~~Sandy好盲炳哇!哈!~
作者: ceci_mina    時間: 2006-12-11 09:51 AM

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2006-12-11 01:30 AM 發表

我第一次見ceci.......遮打花園哇...夜麻麻唔夠光呀...所以唔認得咁多

柄好dd啦而家勁勁咳呀...一瞓低就咳呀....鳴~~巧慘呀
比埋張相你點我相~~下次唔好認錯哇!哈!哈!
不過,我唔保証我下次我會唔會走去搭住可樂仔叫Sandy噃!呵!呵!~

附件: [估下邊個係我邊個係細曲?哈!] f29cscd.jpg (2006-12-11 09:51 AM, 1.83 K) / 該附件被下載次數 3
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-12-11 12:41 PM

QUOTE:
哈!哈!~~~~乜原來我地咁似樣呢?!
怪不得我會聽得明你D鄉下話啦!呵!~~
不過~~我地隻曲好明顯唔同色噃!我仲要兩隻啡添~~~Sandy好盲炳哇!哈!~

QUOTE:
原帖由 ceci_mina 於 2006-12-11 09:51 AM 發表

比埋張相你點我相~~下次唔好認錯哇!哈!哈!
不過,我唔保証我下次我會唔會走去搭住可樂仔叫Sandy噃!呵!呵!~
你....你.....你
鳴~鳴~鳴~鳴~
我唔願做人

作者: qqdog    時間: 2006-12-11 02:43 PM

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2006-12-11 01:30 AM 發表

我上年平安夜食完自家製芝士火鍋就好似你咁喇, 失聲兼狂咳, 成個禮拜都訓唔到, 因為又係一瞓低就咳呀, 最後都係去o左打針, 再加柚子茶. 你睇o左醫生未呀? 打支針快o的好呢!
作者: ceci_mina    時間: 2006-12-11 02:47 PM

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2006-12-11 12:41 PM 發表

你....你.....你
鳴~鳴~鳴~鳴~
我唔願做人
請珍惜生命哇!呵!呵!~
作者: 奔妮吐    時間: 2006-12-11 06:44 PM

我都成日瞓低就咳..
問過醫生,佢話傷風感冒果d人,個鼻就唔知點樣令到d鼻涕倒流到喉嚨"頂",所以整到喉嚨痕,甘就會咳lor
所以可以墊高d個枕頭,唔好等d鼻涕唔好倒流,甘會好d...
作者: py    時間: 2006-12-11 08:19 PM

真系影0左好多相喎
真系好開心喎
作者: 小狗    時間: 2006-12-12 01:41 PM

好熱鬧啦, 好開心呀.  Brandy嗰日你係咪好high呢
作者: qqdog    時間: 2006-12-12 11:07 PM

QUOTE:
原帖由 小狗 於 2006-12-12 01:41 PM 發表
好熱鬧啦, 好開心呀.  Brandy嗰日你係咪好high呢
係呀, high 到一上到去cafe 2樓, 就碌o左落樓梯, 跟住坐o係椅度食食o下蛋糕, 又跌o左落地下. 嚇得我o丫! 好彩見佢o的手手腳腳好似冇乜事咋
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-12-12 11:10 PM

QUOTE:
原帖由 qqdog 於 2006-12-12 11:07 PM 發表

係呀, high 到一上到去cafe 2樓, 就碌o左落樓梯, 跟住坐o係椅度食食o下蛋糕, 又跌o左落地下. 嚇得我o丫! 好彩見佢o的手手腳腳好似冇乜事咋
有咁嘅事
作者: qqdog    時間: 2006-12-12 11:17 PM

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2006-12-12 11:10 PM 發表

有咁嘅事
碌落樓梯我就拍唔到, 因為我都係佢碌o左我先知. o係椅跌落地下就拍低o左, o係條食蛋糕片度!!
作者: Irislam    時間: 2006-12-12 11:18 PM

係呀, brandy跌落樓梯果陣我都係度, 嚇到我死死下
作者: qqdog    時間: 2006-12-12 11:23 PM

QUOTE:
原帖由 Irislam 於 2006-12-12 11:18 PM 發表
係呀, brandy跌落樓梯果陣我都係度, 嚇到我死死下
哎呀, 講起都驚呀, 個傻朱朱o丫! 佢係咪真係碌落去 or 行落去o架? 好彩佢福大命大
作者: Irislam    時間: 2006-12-12 11:25 PM

QUOTE:
原帖由 qqdog 於 2006-12-12 11:23 PM 發表

哎呀, 講起都驚呀, 個傻朱朱o丫! 佢係咪真係碌落去 or 行落去o架? 好彩佢福大命大
danny話brandy係腳軟軟甘"先"落去...

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0