標題: [雜誌] 9-2006 貓犬通訊 Vol.63 [打印本頁]

作者: PHILIP    時間: 2006-11-28 11:46 PM     標題: [雜誌] 9-2006 貓犬通訊 Vol.63

雖然有d狗狗同名攪錯左...不過都好開心有o甘多曲架一齊影相

附件: 001.bmp (2014-5-7 01:17 AM, 926.54 K) / 該附件被下載次數 0

附件: 002.bmp (2014-5-7 01:17 AM, 3.52 M) / 該附件被下載次數 0

附件: 003.bmp (2014-5-7 01:17 AM, 3.51 M) / 該附件被下載次數 0

附件: 004.bmp (2014-5-7 01:17 AM, 3.55 M) / 該附件被下載次數 0
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-11-29 01:16 AM

嗰日真係巧混亂...但又巧開針
作者: 531elmo    時間: 2006-11-29 01:43 AM

平時多數得elmo一隻黑曲....我怕有蕉一日有幾隻黑曲既時間...........

我會搵唔番我個女呀~~~~~~~~~~
作者: sw5551    時間: 2006-11-29 10:07 AM

QUOTE:
原帖由 531elmo 於 2006-11-29 01:43 發表
平時多數得elmo一隻黑曲....我怕有蕉一日有幾隻黑曲既時間...........

我就唔驚搵唔返啦!....你地睇下我個女啲色白到好似後面幅牆咁...我諗都幾難有啲曲曲會係咁既色喇...Haha.......
作者: ceci_mina    時間: 2006-11-29 10:10 AM

QUOTE:
原帖由 531elmo 於 2006-11-29 01:43 AM 發表

我家三隻啡曲,所以我日日都在練習搵曲,不過好多時傻傻地對住細曲叫Nick仔,細曲會啤住我,之後一個大頭貼埋我塊面度∼∼媽媽,你睇清楚少少啦!∼∼之後講番兩句火星話再扁咀望住我。
叫錯Nick仔做細曲時,佢又會一個大頭伸過黎,之後一條長脷在我前面揚∼∼媽媽,細曲邊有咁大條脷哇!∼∼∼∼∼再∼∼哈∼∼哈∼∼兩下跑去拎個波波迫我玩∼∼罰你認錯曲!∼∼∼∼∼∼
大曲呢∼∼咁肥∼∼好難認錯呢!
我認狗狗多數認狗樣喔!唔會錯既!
作者: Jade    時間: 2006-11-29 11:49 AM

QUOTE:
原帖由 531elmo 於 29/11/2006 01:43 發表

我喺屋企成日都叫錯兩隻肥妹, 有時對住佢係咁嗌 (當然唔係正面望住)

點解唔應我

魔魔 : 「媽媽我梗係唔應你啦! 我都唔係妹妹,你快d配過副眼鏡啦!」

有時有狗倒亂, 只係其中一隻黑色攪嘢, 但係佢哋會襯混亂即刻走埋一齊合體,

攪到我都唔知頭先攪攪震果個係肥妹定係魔魔

咪唯有算數無得追究 ,因為根據呢個法律精神,疑點利益歸於被告
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-11-29 11:50 AM

QUOTE:
原帖由 Jade 於 2006-11-29 11:49 AM 發表

我喺屋企成日都叫錯兩隻肥妹, 有時對住佢係咁嗌 (當然唔係正面望住)

點解唔應我

魔魔 : 「媽媽我梗係唔應你啦! 我都唔係妹妹,你快d配過副眼鏡啦!」

有時有狗倒亂, 只係其中一隻黑色攪& ...
吓.......又講法律
作者: ceci_mina    時間: 2006-11-29 11:57 AM

QUOTE:
原帖由 sandy@王家3兄妹 於 2006-11-29 11:50 AM 發表

吓.......又講法律
講法律我家兩位犯曬法噃!
深夜打波擾人清夢~~
非法集會
集體嘔鬥
加入黑社會
周處掉垃圾~
放屁屁污染空氣~~
四圍放玩具危害途人安全~~
(仲有好多添!)
作者: 531elmo    時間: 2006-11-29 02:38 PM

QUOTE:
原帖由 Jade 於 2006-11-29 11:49 發表

點解唔應我

有時有狗倒亂, 只係其中一隻黑色攪& ...
哈哈~我怕如果有機會同其他黑曲曲一齊作反, elmo一定會趁混亂攪攪震, 跟住扮哂野俾副乖樣我睇 : 咩樹呀媽? 我好乖坐係度冇走開呀~~~~
作者: ceci_mina    時間: 2006-11-29 02:41 PM

QUOTE:
原帖由 531elmo 於 2006-11-29 02:38 PM 發表

哈哈~我怕如果有機會同其他黑曲曲一齊作反, elmo一定會趁混亂攪攪震, 跟住扮哂野俾副乖樣我睇 : 咩樹呀媽? 我好乖坐係度冇走開呀~~~~
Elmo又真係有點古惑相噃!
同我家細曲一樣,有野一定賴Nick Nick~~尿尿?無哇!成日尿果個係Nick仔,我咁乖邊會係我喎!

作者: 531elmo    時間: 2006-11-29 02:45 PM

QUOTE:
原帖由 sw5551 於 2006-11-29 10:07 發表

我就唔驚搵唔返啦!....你地睇下我個女啲色白到好似後面幅牆咁...我諗都幾難有啲曲曲會係咁既色喇...Haha.......
GOKA d色好靚呀∼∼∼ 獨一無二~~
作者: 531elmo    時間: 2006-11-29 03:02 PM

QUOTE:
原帖由 ceci_mina 於 2006-11-29 14:41 發表

Elmo又真係有點古惑相噃!
同我家細曲一樣,有野一定賴Nick Nick~~尿尿?無哇!成日尿果個係Nick仔,我咁乖邊會係我喎!
何止有d .....

我成日返屋企之後係佢張床仔度搵到唔同既食物包裝袋 / 紙, 垃圾, 呀麻既單襪(係, 永遠冇一對) ..但我屋企成日都有人, 就係冇人見過佢幾時入廚房/呀麻房作反 ....我鬧佢個陣, 佢就俾副 '呀媽我好乖呀...你做咩冇端端鬧我呀?!’ 既詐傻扮幪樣我睇 .....

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0