標題: 遺失一隻美國曲架狗女 (黑白色) 沒有帶上頸帶 [打印本頁]

作者: winyan    時間: 2006-7-14 12:12 AM     標題: 遺失一隻美國曲架狗女 (黑白色) 沒有帶上頸帶

2006年6月30日下午大紉五時左右, 在鑽石山龍蟠苑龍璋閣從樓走八一隻美國曲架狗女(黑白色), 第上沒有任何飾物, 年紀大約兩歲左右, 大耳仔(毛微曲), 主人甚掛念, 巳經搵過好多地方都搵唔到,應該俾人執左, 希望各位如有消息的話, 請盡快留低資料及進一步聯絡, 重酬 THANKS A LOT

附件: 24-7-05燒賣.JPG (2006-7-14 12:12 AM, 103.34 K) / 該附件被下載次數 2
作者: shiuhang    時間: 2006-7-14 12:14 AM

QUOTE:
原帖由 winyan 於 2006-7-14 12:12 AM 發表
2006年6月30日下午大紉五時左右, 在鑽石山龍蟠苑龍璋閣從樓走八一隻美國曲架狗女(黑白色), 第上沒有任何飾物, 年紀大約兩歲左右, 大耳仔(毛微曲), 主人甚掛念, 巳經搵過好多地方都搵唔到,應該俾人執左, 希望各位如 ...
叫咩名??有無晶片?
作者: winyan    時間: 2006-7-14 02:20 AM

佢叫做燒賣, 巳經絕育同埋打左液晶片架啦, 我亦通知晒愛護動物協會同漁農署, 不過都冇消息, 我好擔心呀, 唔知機會係咪好微呢?
作者: Jade    時間: 2006-7-14 11:22 AM

希望你快d搵番燒賣啦!

我同你fw去其他網度呀!

你不如留個醫貓地址比大家

作者: winyan    時間: 2006-7-19 10:02 PM

多謝各位幫忙....如果真係俾人收留左的話, 我希望請交還絡我們, 因為昨天另一主人自殺, 好彩宜家冇事, 唔該各位幫忙.....
作者: winyan    時間: 2006-7-19 10:03 PM

我宜家留低email address俾大家, 希望得到各位幫忙 thanks a lot

address : winnieho517@yahoo.com.hk
作者: Edma    時間: 2006-7-21 05:07 PM

我幫你留意下各大狗會有冇人執到佢啦~
作者: winyan    時間: 2006-8-25 11:58 PM

請問有冇人見過佢呀, 好掛住佢, 好想快啲搵番佢, 希望唔好遇到意外啦.
作者: winyan    時間: 2006-9-15 10:40 PM

佢個液晶片號碼係071327607, 有冇人執到呀, 如果係俾番我呀, 我好掛住呀 thanks thanks
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-9-15 11:33 PM

仲未揾番呀
作者: pwongk    時間: 2006-10-28 11:48 AM

比你電話我呀,我有朋友住起鑽石山,我叫佢幫你搵
作者: winyan    時間: 2006-11-2 01:01 AM

如果搵到就打俾我啦 93737214

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0