標題: 大家好! [打印本頁]

作者: cici    時間: 2006-5-12 03:05 PM     標題: 大家好!

好难稳倒D关于狗又甘全面既网站,我好中意勒度∼
我嗰仔仔叫芝士,可能因为做咗绝育手术,好懒同好肥..有时都几担心距..
距有时都好古惑架,除咗训觉就中意系屋企搞搞震...
睇过你地去游水嗰D段片,好捻芝士都会中意去游水,不过广州无D甘既活动,亦5会有人搞.
SO,都几羡慕你地可以同狗狗出去玩!∼
作者: Jade    時間: 2006-5-12 03:17 PM

Hi 我叫亞jade 我有兩女一仔 ,全部都係老野, 兩隻11歲一隻九歲
得閒多d上嚟傾吓計

芝士有冇相呀! post上嚟比我哋睇下呀!

作者: chimil    時間: 2006-5-12 08:44 PM

你好呀,我係阿詹,個小寶貝叫melody,一歲半大

我夏天會成日帶個衰妹去游水,真係好開心架

見到你讚英曲網,身為一份子都好開心,多謝!

philip:你的付出是有人欣賞架,繼續努力呀
作者: belle    時間: 2006-5-12 10:05 PM

HI HI,我係jerry仔....
古古惑惑我都有...
芝士,歡迎係呀
作者: cici    時間: 2006-5-12 10:49 PM

相都有但系上传5到吖..
话文件格式太大.....
作者: Chermaine    時間: 2006-5-13 12:34 AM

QUOTE:
原帖由 cici 於 2006-5-12 10:49 PM 發表
相都有但系上传5到吖..
话文件格式太大.....
hello... 你要先把你的相縮小一點... 最大為170kb
未介紹tim... 我叫so ball, 係一隻就快滿3歲的英曲囝囝...
我地都有個member 叫cookie响深圳,而家我地組緊團上深圳探佢
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-5-13 02:00 AM

hi hi 我地係王家三兄妹
英曲......可樂......2.5 years old
立腸x史立沙........5 months ..........思思 and 恩恩
作者: keroppi    時間: 2006-5-17 09:51 PM

快0的post下芝士0既相俾我0地睇下..

金比係英曲女, 宜家4months
基路仔係小牧, 宜家1.5yr

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0