標題: Dogobey的訓練課程 [打印本頁]

作者: PHILIP    時間: 2006-5-4 08:25 AM     標題: Dogobey的訓練課程

會員如合5狗一班,可以有9折優惠
詳情如下︰
http://www.dogobey.net/newcourse.htm
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-5-4 01:09 PM

我見佢地每課個額得5隻狗狗參加

o甘係唔係我地英曲member....
自組5隻狗狗參加呀?....自定我地的時間...
o吾駛跟佢地的上堂日期呀?
作者: Elsa    時間: 2006-5-4 03:41 PM

個價錢係唔係每一隻狗計???
個地址好似peterpet喎..
作者: 小冰    時間: 2006-5-4 04:05 PM

其實5隻狗係最多,唔想太人及狗,會影響效果
你地可以定左5日後,通知我都可以
當然都要睇我有無期啦 ^^

無錯!個地址係peterpet
第一期既地點會係呢度

亦有機會轉地方,如果你地有好地方介紹都得架
例如 隊長爸爸既酒吧,你地覺得個度好
都可以諗!akkakaka
作者: Elsa    時間: 2006-5-4 04:10 PM

係唔係千五一隻狗呀??...or千五三隻狗?
作者: 小冰    時間: 2006-5-4 04:17 PM

QUOTE:
原帖由 Elsa 於 2006-5-4 04:10 PM 發表
係唔係千五一隻狗呀??...or千五三隻狗?
以狗為單位
1500元一隻大狗
1300元一隻小狗

過10kg算大狗 ^^

一共5堂,每堂 1小時 上課,半小時間場,可用作Q&A
最後一堂需要完為考試,才能獲證書乙張
(係有人唔合格,無證書拎架! ^^: )

作者: 小冰    時間: 2006-5-4 04:20 PM

QUOTE:
原帖由 PHILIP 於 2006-5-4 08:25 AM 發表
白爹利同盟會將會白爹利同盟會長
這樣的,5月中將會開訓練班
會員如合5狗一班,可以有9折優惠
詳情如下︰
http://www.dogobey.net/newcourse.htm
PHILIP兄
可以改一改題目嗎?
這是 Dogobey的訓練課程
實與白爹利同盟無關
作者: PHILIP    時間: 2006-5-6 12:18 PM

QUOTE:
原帖由 小冰 於 2006-5-4 04:20 PM 發表

PHILIP兄
可以改一改題目嗎?
這是 Dogobey的訓練課程
實與白爹利同盟無關
OK
作者: Chermaine    時間: 2006-5-7 02:01 AM

QUOTE:
原帖由 小冰 於 2006-5-4 04:05 PM 發表
其實5隻狗係最多,唔想太人及狗,會影響效果
你地可以定左5日後,通知我都可以
當然都要睇我有無期啦 ^^

無錯!個地址係peterpet
第一期既地點會係呢度

亦有機會轉地方,如果你地有好地方介紹都得架
例 ...
小冰... 你好呀... 我係so ball媽呀 (上次pet oasis生日會搭枱嗰隻英曲呀)...
呢個course係邊個攪ga? $1500/ 1 狗 / 5堂?
作者: 小冰    時間: 2006-5-7 02:45 AM

QUOTE:
原帖由 Chermaine 於 2006-5-7 02:01 AM 發表
小冰... 你好呀... 我係so ball媽呀 (上次pet oasis生日會搭枱嗰隻英曲呀)...
呢個course係邊個攪ga? $1500/ 1 狗 / 5堂?
你好~~
係小冰攪的~kakkaka
詳情你可以去
www.dogobey.net
睇下

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0