標題: 我係石膏呀 [打印本頁]

作者: koeykoey    時間: 2006-4-8 11:36 PM     標題: 我係石膏呀

我係石膏呀, 大家多多指教...而加4個多月, 最叻就咬野, 我d牙好尖架
我主人都怕左我

作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-4-8 11:41 PM

你好呀石膏仔~ 得閒叫你mummy post你張得意相比大家睇呀~
我地又多一隻英曲bb^^ 歡迎你加入我地大家庭呀!
我叫elaine, 英曲叫嘉嘉, 已經5歲~ 係一隻唔似英曲的英曲~^^
作者: Elsa    時間: 2006-4-8 11:48 PM

hi..牙膏仔..你好呀...四個月係換牙時期..會發牙痕搵野咬..叫你媽咪買牙骨比你咬啦..英曲牙仔破壞力驚人...我地個個都領教過
我隻英曲仔兩歲叫coffee呀..得閒多啲上黎吹吹水丫...
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-4-8 11:53 PM

石膏仔....
乖乖呀!唔好咬野啦!(講你都旼尼r啦)
点解你叫石膏呀??

我有一個英曲仔叫可樂....2.5yeas old
仲有二個女...立腸x史立沙.....4個月大...叫思思 and恩恩

得閒多啲上黎吹吹水丫...
作者: 露菲媽    時間: 2006-4-9 12:10 AM

你個名好得意呀
halo~石膏仔
作者: heather_hba    時間: 2006-4-9 12:15 AM

點解叫石膏0既??
作者: Chermaine    時間: 2006-4-9 01:26 AM

你個名好得意呀... 一定記得你...
4個幾月... 個咬嘢game而家先正式開始咋... 媽媽最好都係做定防風措施會穩陣d呀...
快d叫媽媽post d相上嚟睇下... 英曲bb真係無得頂咁可愛ga...
未介紹自己tim... 我叫so ball, 中文名叫傻波,顧名思義,我係... 傻傻地ga,成個矇仔咁,又細膽... 而家兩歲8個月... 等你打晒針一齊出嚟玩呀...
歡迎晒!!!!

作者: py    時間: 2006-4-9 02:50 PM

石膏仔....唔通你媽咪想你實正0的?
唔會俾人/狗蝦??
我個仔仔~奀仔~呀
細個時咬野系最叻,咩野都咬下.
俾絮咪鬧得多,依家生性0左好多喇!!
石膏仔...你唔好蝦媽咪喇
作者: sanb313    時間: 2006-4-9 03:02 PM

哈哈哈哈......你個名噤得意既........
我有個女叫bebe....而家6個月大..............
得閒多d上黎吹水丫嶂嶂嶂嶂
作者: koeykoey    時間: 2006-4-9 11:21 PM

QUOTE:
原帖由 heather_hba 於 2006-4-9 12:15 AM 發表
點解叫石膏0既??
佢開回來一兩天成日都唔旭, 成個石膏像咁, so未叫石膏囉, 點知第三日就............
作者: koeykoey    時間: 2006-4-9 11:24 PM

QUOTE:
原帖由 sandy722 於 2006-4-8 11:53 PM 發表
石膏仔....
点解你叫石膏呀??

仲有二個女...立腸x史立沙.....4個月大...叫思思 and恩恩

得閒多啲上黎 ...
養三隻狗唔會好辛苦咩.....
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-4-9 11:33 PM

QUOTE:
原帖由 koeykoey 於 2006-4-9 11:24 PM 發表

養三隻狗唔會好辛苦咩.....
哈哈....
好在可樂仔好乖....抩p点煩...
兩個女就百厭D...
攪到我成日抹、抹、抹、洗、洗、洗
又咬野
不過3個仔女嘅歡樂.....超出一百分呀
作者: chrisyaufish    時間: 2006-4-10 03:59 PM

石膏仔halo!我叫呀lok~得閒post多d相倖我地睇啦~
作者: heather_hba    時間: 2006-4-10 04:04 PM

QUOTE:
原帖由 sandy722 於 2006-4-8 11:53 PM 發表
石膏仔....
繨悝A叫石膏呀??

得閒多齯W黎 ...
咁我同爸爸咪2000分?
作者: Emily    時間: 2006-4-11 12:06 AM

helllo~ welcome ar~~~

我有兩個仔 ---> 大仔叫 mousse, 歲半~ 細仔叫 sabu, 5個半月大~

我哋等你打齊針一齊出嚟玩呀~

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0