標題: 大蛇灣 "游"蹤 (22-8-2004) [打印本頁]

作者: PHILIP    時間: 2006-3-24 03:16 AM     標題: 大蛇灣 "游"蹤 (22-8-2004)

時間:由上午10:00至 4:00

地點:大蛇灣

活動內容:食野,拍照,游水

英曲: Snoopy, Cookie, So ball BeBe, ToTo, QQ, Miki, Mung Mung豬,Pepsi, Nokia, Charles, Oreo, Donald, Yuga, 鬼妹,仔仔,咖哩仔,嘉嘉,比比,冰冰,碰碰,冬姑,布甸,大黑,多多,靚仔

其他狗狗: 辣妹,毛毛,一一,樂樂,冬姑, bubble B, Jass, 小白, 叮叮, Yoyo..etc

相片
http://www.pfhouse.net/300d/22_8_2004/index.html
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-3-24 08:26 AM

我只係記得.....果日出發時勁勁勁大雨............
去到好彩冇再落.....不過都好狼狽...
作者: PHILIP    時間: 2006-3-24 08:32 AM

係呀... kaka 仲自己游返上船tim..
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-3-24 09:59 AM

你又會記得佢lee d衰野ge~^^
作者: Elsa    時間: 2006-3-24 09:34 PM

點解乜都睇唔到既...
作者: Chermaine    時間: 2006-3-25 06:02 AM

QUOTE:
原帖由 Elaine@傻嘉媽咪 於 2006-3-24 09:59 AM 發表
你又會記得佢lee d衰野ge~^^
我都記得喎... 當時我覺得嘉嘉係一隻好神奇ge狗... 我同你一齊搭小boat上beach ga... 我抱住so ball又"咩"住d嘢 (主要係水!!!)跳落隻boat度... 失去平衡... 已經响boat仔ge嘉嘉差d比我推咗落水,但係佢真係好勁,處變不驚! (我幾驚推咗佢落水! 佢平衡力好好呀)

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0