標題: 英曲大聯盟2周年活動 (14-3-2004) 百樂會 [打印本頁]

作者: PHILIP    時間: 2006-3-24 03:03 AM     標題: 英曲大聯盟2周年活動 (14-3-2004) 百樂會

時間:由上午10:00至 5:00

地點:百樂會

活動內容:食野,拍照,玩遊戲

英曲: Snoopy, BB, Cookie X 3, ToTo, QQ, Miki, Mung Mung豬,Pepsi, BoBo, Elmo, BallBall, Nokia, Coke, Baby, Simba, Charles, Oreo, Sam, Donald, die-hard, P-chan, GuGu,鬼妹,,仔仔,咖哩仔,嘉嘉,比比,忌廉,冰冰,碰碰,冬姑,布甸,軒軒,毛毛,豬仔

其他狗狗: Un 豬, 仔仔,辣妹,毛毛,一一,樂樂,囡囡,bubble B, BB, Tanda...etc

相片
http://www.pfhouse.net/dog_function_photo_14_3_2004.htm
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-3-24 08:28 AM

lee 次真係勁多英曲呀~ 果次玩得好開心~^^
作者: PHILIP    時間: 2006-3-24 08:33 AM

不過好多人都唔知去晒邊了, 都無再出黎玩
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-3-24 10:06 AM

唔緊要啦~ 耐唔耐就會出返黎啦~ 好似iris 咁~^^
作者: Gi    時間: 2006-4-3 07:44 PM

well....有時大家時間夾唔到jer~
最緊要係大家仲係養緊佢地丫麻~!!
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-4-3 07:49 PM

pepsi 靚仔左好多WOR~^^
作者: Gi    時間: 2006-4-3 08:22 PM

QUOTE:
原帖由 Elaine@傻嘉媽咪 於 2006-4-3 07:49 PM 發表
pepsi 靚仔左好多WOR~^^
haha 係咩~ 多謝你...不過....都仲係好naughty!!!!!
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-4-3 08:46 PM

唔知係咪仲係同之前一樣, 見到野食就跟人走呢?^^
作者: Gi    時間: 2006-4-3 10:01 PM

嘉嘉媽咪咁好記性......真係聰明喇, 佢而家都係咁!!!!
作者: PHILIP    時間: 2006-4-6 08:50 AM

pepsi同鬼妹真係好似唔同左樣o甘o既....型左好多呢..
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-4-6 09:37 AM

PEPSI 同鬼妹,一向都好潮呀~
唔知係咪同阿gi有關~^^
另外, pepsi件衫好靚呀~ 係邊度買ka?
作者: Irislam    時間: 2006-4-6 10:08 AM

亞gi好好架, 佢孤寒自己都唔會孤寒亞mui&pepsi架
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-4-6 10:43 PM

嘉嘉D衫都多選擇過我......可能愛狗的人, 都係愛自己狗, 多過愛自己好多呀~^^

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0