標題: 急!!! 請求大家簽名幫中國大陸既動物 [打印本頁]

作者: Chermaine    時間: 2006-1-29 11:39 PM     標題: 急!!! 請求大家簽名幫中國大陸既動物

http://www.goubaobao.com/aixin/index.htm

註: 網站內有部份片段會引起不安,請留意

支持保護動物,禁止中國再食貓狗,殺害動物!
快來簽名及留言!!
作者: chimil    時間: 2006-1-29 11:46 PM

我前日係有線新聞報導睇到有關國內食狗肉既新聞,好痛心
有個類似維園阿伯既無文化人食緊狗肉,仲話:狗肉滾三滾,神仙都企唔穩,個樣衰到......
希望中國人既文化水平能夠繼續提升,將狗狗排出食物鏈之外啦
作者: kana_kana    時間: 2006-4-14 06:31 PM

好變態呀!!!!
咩人黎嫁,咁都做得出。
無血性嫁!!!!
作者: Jade    時間: 2006-4-14 06:35 PM

我唔敢睇呀,我係咪要開入去留言同簽名架?

作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-4-14 06:36 PM

係呀~ 我都唔敢開.....
作者: Elsa    時間: 2006-4-14 06:40 PM

睇左...無早前虐蓄錄影片段咁恐怖..但你地唔睇好過睇..睇完好心up..
作者: Elaine@傻嘉媽咪    時間: 2006-4-14 06:41 PM

咁....我放棄....我睇完會唔開心.....
作者: Jade    時間: 2006-4-14 06:44 PM

QUOTE:
原帖由 Elaine@傻嘉媽咪 於 2006-4-14 06:41 PM 發表
咁....我放棄....我睇完會唔開心.....
同你一樣,平時書見到我都唔敢睇,我驚今晚發惡夢。
作者: 啊聰    時間: 2006-4-15 01:31 AM

QUOTE:
原帖由 Elsa 於 2006-4-14 06:40 PM 發表
睇左...無早前虐蓄錄影片段咁恐怖..但你地唔睇好過睇..睇完好心up..
痴線嫁d"人"~都唔知應唔應該用黎個字形容佢地~
有冇搞錯呀~
你講黎後片~我早期睇報紙都有講過~
之後搵到段片~我靜係拉到最後~點左佢相ja~~
個樣勁衰~正 xx (係到咁多小朋友同狗仔~唔講粗口啦~~)
傻嫁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: sandy@王家3兄妹    時間: 2006-4-15 02:05 AM

我唔夠胆睇...
我啦啦lam
揾到"我要簽名"
又去左sign la

歡迎光臨 PF HOUSE & 英曲大聯盟 (http://www.pfhouse.net/BBS/) Powered by Discuz! 4.1.0